Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukam mindig megbüntet ha...

Anyukam mindig megbüntet ha kapok egy 3 mást matekból mondjuk most először kapok 3 mást eddig 5 vagy 4 est vagy 6ost Nekem egyáltalán nem megy a matek hiába tanulom a szabályokra segít de nem sokat.Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2020. okt. 27. 15:21
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
9%

3-ast

Így kell írni. És nem is javítja ki, ha jól írod, látod.

2020. okt. 27. 20:32
 22/38 anonim ***** válasza:
28%
Istenem, hagyjátok már abba, nem diszkalkuliás, hanem nem a régies magyar miatt nem tudnak normálisan magyarul beszélni az erdélyiek, épp ugyan úgy mint például a kárpátaljaiak sem, stb... Meg amúgy is látszik, hogy egy gyerek. Nagyon bunkók vagytok, de tényleg.
2020. okt. 27. 22:26
 23/38 anonim ***** válasza:
90%
Mi a tököm bunkóság van abban, ha egy gyereket valaki tanítani akar? Máskor meg az nem tetszik, ha jelentik, hogy még csak tízéves...
2020. okt. 27. 23:09
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

"nem tudnak normálisan magyarul beszélni az erdélyiek, épp ugyan úgy mint például a kárpátaljaiak sem, stb..."

Ez sokkal nagyobb sértés a határon tuliakra nézve, az tuti!

2020. okt. 27. 23:11
 25/38 anonim ***** válasza:
8%

Hát, sertés vagy sem, pedig ez így van, de hidd el, tudják ők is!

23-as, ha nem te voltál bunkó, akkor ne vedd magadra... Ennyi buta embert...

2020. okt. 28. 01:58
 26/38 anonim ***** válasza:
98%
Az, hogy valaki nem ugyanazt a nyelvjarast beszéli, mint te, még nem jelenti azt, hogy nem tud normálisan magyarul.
2020. okt. 28. 06:46
 27/38 anonim ***** válasza:
89%

Erdélyi vagyok, véleményem szerint (szinte) tökéletes a helyesírásom és a fogalmazásom - legalábbis nem különbözik a magyarországiakétól.

Az erdélyi ismerőseim szintén.

2020. okt. 28. 07:44
 28/38 anonim ***** válasza:
24%
Én meg már részt vettem több cserediák programon is, és sok olyat ismerek, aki nem tud normálisan írni. Ez van, ők nem tanulják az iskolában, ahogy a szüleik sem tették.
2020. okt. 28. 11:58
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

"nem tud normálisan írni. Ez van, ők nem tanulják az iskolában, ahogy a szüleik sem tették."

A "nem tud normálisan irni" (= nem jó a helyesírása) meg a nem tud normálisan magyarul nem ugyanaz. A korulmenyekhez képest nagyon is rendben vannak nagy átlagban írásban is - főleg ha a magyarországiak átlagos helyesirasahoz viszonyitod, nem a tokeleteshez, amit a magyarorszagiaknak pedig sokkal inkább lenne lehetőségük elsajatitani...

2020. okt. 28. 14:19
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem mentél olyan osztályba, ahol alig van matek? (s ami van is könnyű) Pl filológia, vagy teológia osztályba.

Az a lényeg, hogy abból amiből nem érettségizel, az 5-ös minimum legyen meg. A többi senkit se érdekel. Én pl fizikából voltam mindig rossz (5-6), de úgyse kell az nekem sehova se.

Amúgy ha nem értesz valamit, nyugodtan írj privátot. Tavaly végeztem és szintén erdélyi vagyok, szóval lehet tudnék segíteni neked. :)

2020. okt. 28. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!