Anyukam mindig megbüntet ha kapok egy 3 mást matekból mondjuk most először kapok 3 mást eddig 5 vagy 4 est vagy 6ost Nekem egyáltalán nem megy a matek hiába tanulom a szabályokra segít de nem sokat.Mit csinaljak?
Ha azt írod, hogy "3-ast", ez az oldal aláhúzza, mert hibának érzi.
#kérdező
Ideje lenne megtanulni kikapcsolni az automatikus hibajavítást...
A 3-as amúgy meg még mindig jobb, mint az 1-es...
"A 3-as amúgy meg még mindig jobb, mint az 1-es..."
Hát,nem annyira.
Romániában a 3-as kb.ugyan olyan mint az 1-es.
Legalábbis egy 3-as átlag ugyanolyan bukást jelent.
Annyi max,hogy könnyebben ki lehet javítani egy 3-ast,mint egy 1-est.
Romániában élek én is, így jobban érzem egy 1-es súlyát egy 3-ashos viszonyítva, úgy hogy a többi jegy max 6-os...
Egy darab 3-as (mint legrosszabb jegy) még nagyon jó egy olyan tantárgyból, ami amúgy sz@rul megy.
Amúgy hányadikos vagy kérdező?
De hányadikos vagy?
Csak mert 12.-ben mi azon röhögtünk, hogy 8.-ig a jegyeink 9-10-esek, 9.-től meg 1-től 10-ig van minden. :D (Az osztálymédia meg 9-esen felül volt mindig 9.-12.-ben)
Meg mi az hogy "nagy szégyen az ha valaki 3-ast kap matekból"?
Nekem 11. második félévében az első 4-5 román jegyem közül egy se volt átmenő. És? Év végére kihoztam a 6-ost és érettségiztem románból egy 5,70-et. Nem egy jegy körül forog a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!