Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukam mindig megbüntet ha...

Anyukam mindig megbüntet ha kapok egy 3 mást matekból mondjuk most először kapok 3 mást eddig 5 vagy 4 est vagy 6ost Nekem egyáltalán nem megy a matek hiába tanulom a szabályokra segít de nem sokat.Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2020. okt. 27. 15:21
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg az anyukádat, hogy segítsen! Ha ő nem tud vagy nem akar segíteni, akkor pedig fizessen egy különtanárt, aki korrepetál téged matekból! Ha különórákat veszel, akkor legalább látja, hogy nem lustaságból kapsz rossz jegyet, hanem azért, mert tényleg nem megy, és akkor talán nem fog megbüntetni! Ha pedig a különórák ellenére sem lesz javulás, akkor tényleg érdemes lenne kivizsgáltatni, mert lehet, hogy valamilyen tanulási nehézséggel küzdesz!
2020. okt. 28. 16:11
 32/38 anonim ***** válasza:
72%

Ha azt írod, hogy "3-ast", ez az oldal aláhúzza, mert hibának érzi.

[link]

#kérdező

Ideje lenne megtanulni kikapcsolni az automatikus hibajavítást...

A 3-as amúgy meg még mindig jobb, mint az 1-es...

2020. okt. 28. 16:11
 33/38 anonim ***** válasza:
28%

"A 3-as amúgy meg még mindig jobb, mint az 1-es..."

Hát,nem annyira.

Romániában a 3-as kb.ugyan olyan mint az 1-es.

Legalábbis egy 3-as átlag ugyanolyan bukást jelent.

Annyi max,hogy könnyebben ki lehet javítani egy 3-ast,mint egy 1-est.

2020. okt. 28. 16:48
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Romániában élek én is, így jobban érzem egy 1-es súlyát egy 3-ashos viszonyítva, úgy hogy a többi jegy max 6-os...

Egy darab 3-as (mint legrosszabb jegy) még nagyon jó egy olyan tantárgyból, ami amúgy sz@rul megy.

Amúgy hányadikos vagy kérdező?

2020. okt. 28. 17:40
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
(Nálam nem húz alá semmit, csak automatikusan javítani akarja ha azt hiszi, hogy rossz, de a 3-ast nem is akarja átírni.)
2020. okt. 28. 18:49
 36/38 A kérdező kommentje:
Miért kell azon veszekedni hogy nem javítja ki a 3-ast stb ????Szerintetek nagyon nagy szégyen az ha valaki 3-ast kap matekból Igazabol apámtól örököltem hogy rosz tanulo vagyok matekbol sőt semmit se tudok ha nem segít egy tanar és így ha felmérőt irok hiába készülök rá akkor is már örülök ha elérem a 4 est
2020. okt. 28. 20:21
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, miért nem írod le a korodat?
2020. okt. 28. 20:29
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

De hányadikos vagy?

Csak mert 12.-ben mi azon röhögtünk, hogy 8.-ig a jegyeink 9-10-esek, 9.-től meg 1-től 10-ig van minden. :D (Az osztálymédia meg 9-esen felül volt mindig 9.-12.-ben)

Meg mi az hogy "nagy szégyen az ha valaki 3-ast kap matekból"?

Nekem 11. második félévében az első 4-5 román jegyem közül egy se volt átmenő. És? Év végére kihoztam a 6-ost és érettségiztem románból egy 5,70-et. Nem egy jegy körül forog a világ.

2020. okt. 28. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!