Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jártas vki a lépcsőházakra...

Mazsi87 kérdése:

Jártas vki a lépcsőházakra vonatkozó szabályokról?

Figyelt kérdés
Jelen esetben arra gondolok h közös képviselők voltunk,már lemondtuk aláírták a lakók h tudomásul vették,ennek ellenére gondolok itt pl gázszámlára,a szolgáltatok állandóan nekünk küldik a lakók tartozásait,a helyi irodában természetesen azt a választ adták h hajtsuk be vagy fizessük ki már nem azért de ilyet h képzelnek...nem vagyok behajtó.Van aki kifizeti de van aki nem és en miért is fizetném más számláját.Voltatok már hasonló helyzetben,vagy esetleg tudtok vmi tippet adni? Köszönöm
2016. máj. 12. 13:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Küldd a szolgáltatónak a szerződés másolatát.

Próbálkoznak, de nincs joguk rá, hogy tőled szedjék a számlákat a megbízásod lejárta után.

2016. máj. 12. 14:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Már küldtük bár gondoltam rá h a következőnél megemlítem nekik a fogyasztóvédelmet,csak biztos akarok lenni benne h ilyet tényleg nem csinálhatnak.Válaszod köszönöm
2016. máj. 12. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!