Öreganyám szerint,és szándékosan írom így, minden "kölket" el kell zavarni otthonról,aki nem úgy viselkedik ahogy kell,és nem azt csinálja amit a szülő/nagyszülő mond neki. Szerintetek ez normális? Anyukámat terhesen zavarták el otthonról.
Hany eves vagy?
Amint lehet, hagyd ott oket es vissza se nezz. Nyomorult az oreganyad, es masokat is igyekszik azza tenni, de te errol nem tehetsz.
Azért szép, hogy szerintetek meg az a normális, ha kioszt egy gyomrost. A nagyszülőnek nem kötelessége felnevelnie az unokát! Mégis vállalták. Nem kis áldozatot hoztak.
Kérdező: anyád és apád? Velük mi a helyzet? Egyik se tud vállalni? Mèg mindig? Mit csináltak az elmúlt 1x évben?
Mennyi idős vagy?
"A nagyszülőnek nem kötelessége felnevelnie az unokát! Mégis vállalták. Nem kis áldozatot hoztak"
Ja. Miután a kérdező anyját elzavarták otthonról terhesen, kegyeskedtek felnevelni a gyerekét (a kérdezőt).
Amint tudsz lépj le. Akár munkás szállóra és közben levelezőn, akárhogy szerzel végzettséget (ha akarsz)
Ennél bármi jobb és vissza se nézz. Se címet se telefon számot nem hagynék hátra
A testi fenyítést én is elítélem
De valóban egy nagyszűlő nem köteles az unokát felnevelni.
Magam is így nöttem 54 éves volt a mamám mikor nála felejtettek.(Ilyen korban már nem egy pici babára vágyik az ember)
Igen más normáik voltak amiért én nem ítélem el őket.Eszembe nem jutna így szólítani őket.
Csak hálával tudok rájuk gondolni.
Az a leg kevesebb.Itt nekem pont az jön le hogy egy kicsit mai világ van eltorzulva.A fiataljaink tisztelet a kivételnek a szüleiket és nagyszüleiket nem tudják tisztelni.
Pedig rájuk vannak szorulva.Cserében ez lenne a legkevesebb és igen az ő házuk alkalmazkodni kell hozzájuk.
Én inkább azon szoktam elgondolkodni milyen indokkal veszik a bátorságot mikor ítélkeznek ők akarnak parancsolni a szüleiknek
Fel óhajtják cserélni a szerepeket.Közben még meg kéne tanulni a levest egyedül megenni a tányérból de a kanalat még a szülőknek kell a szájàhoz emelni.
Más értékrendek szerint neveltek.Szerintem helyesen.Persze kihangsúlyozni a verés nem nevelés.Az a gyerek aki elköltözött a háztól ahogy írod semmi joga ellenörizni számon tartani a pénzét a nagyszülőnek
Ha az ő szabályaik nem jók élj külön bérelj szobát Stb.Nekem sem tetszett a szigor 16éves voltam mikor koleszba költöztem nyáron építő táborokban voltam pénzt kerestem.
A mai eszemmel már nem akarnák elköltözni tőlük.Mindig szeretettel és tisztelettel gondolok vissza rájuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!