Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Kórházban elhunyt beteg...

Kórházban elhunyt beteg családjàt kinek a telefonjàról értesítenek?

Figyelt kérdés

Nagymamàm szombat este elhunyt. Papámat este 20:51-kor hívtàk a mobiljàn. Mamàm zàrójelentèsèn a halàl ideje 20:44.

Mamàm telefonjàt megkaptuk tegnap... az egyik családtag azt mondta hívta 18:00körül.. nem fogadott hívás nem volt kijelezve, de külön a hívásnaplóban benne volt.

Illetve az is, hogy 20:41kor hívta az otthoni vezetèkes telefont.

Tudni kell, hogy a papírjàn az szerepel, hogy összeomlott a keringèse ès lèlegeztetőgèpen volt..

Zavarodott vagyok... ez hogy lehet?

Papàm a hàlóban volt, ès csak a mobilja volt nàla, a vezetèkest nem hallotta csörögni a tv miatt.

A kórhàz nem gondolom, hogy a Mamàm telefonjából kikeresi “itthoni” megnevezèssel a vezetèkest?!??!! De ha Mamàm lèlegeztetőgèpen volt, hogy telefonàlhatott volna?

Mamàm nagyon beteg volt màr, két családtagunknak is azt mondta nem éri meg a karàcsonyt...

Papàm állítja, hogy volt egy kisüvegbe neki gyógyszere, az “nem érkezett haza” a szemèlyes dolgaival... szerinte megmérgezte magàt?!?

Annyi kérdőjel van bennem...

Létezik az, hogy a kórhàz mást írt a papírjàra?

Ha Mamàm önkèntesen lemond az èletèről, megtehetik az orvosok, hogy így is tesznek?

Koràbban kihívtàk a mentőt màr, de azt mondtàk a Mamàmnak, minek akar bemenni a kórhàzba a sok covidos közè, szedje csak a gyógyszereit és pihenjen. Mivel 2hónapja szintèn volt a kórhàzba...

Bocsànat a csapongàsèrt, de egyszerűen fel nem tudom fogni, hogy mi törtènt szombaton, amièrt el tàvozott a Nagymamàm ... ☹️☹️

2020. dec. 22. 08:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Lehet hogy az óra pár percet sietett amin a halált állapították meg
2020. dec. 22. 10:32
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
A legvaloszinubb hogy véletlen benyomodott. Ha lélegeztető gépen volt akkor még nem csak telefonalni nem tudott hanem magát begyogyszerezni sem. Az a gyógyszer elkeveredhetett. Vagy amég ott volt elfogyott. De őszintén, nem mindegy már?
2020. dec. 22. 14:36
 13/19 anonim ***** válasza:
77%

Részvétem.

Ha megmérgezi magát, attól össze tud éppen omlani a keringés, én nem értem, miért kellett korábban mentőt hívni. Lélegeztető gépről viszont nehezen nyitná ki az üveget, tenné a szájába a gyógyszert és küldené le folyadékkal. Lehet, hogy valahova beesett az üvegcse, fiókban maradt, esetleg el se vitte mamád, hanem még valahol otthon kirakta.

Nem tudom, mennyire hiszel az ilyenben, én se tudom mennyire higgyek, de Papám halála után pár alkalommal volt nem fogadott hívásom a mobiljáról, amit mamám a halál napján bevágott mérgében a szekrény mögé falhoz és szétesett. Tavasszal (9 évvel később, igen csak másik telefon, idén) autóbalesetünk volt, előtte nap az asztalra kitett telefonom amihez hozzá se értem, kihangositotta magát és tárcsázni kezdte papámat. A búgó majd sípoló hangra szaladtam át megnézni mi van. Talán nem kell mindent tudnunk vagy értenünk, majd ha egyszer lejár az időnk, mi is ott leszünk, akkor megtudjuk, hogy működnek ezek a dolgok...

2020. dec. 22. 15:37
 14/19 anonim ***** válasza:
65%
Gombos vagy érintőképernyős telefonja volt? Mert gombosról elég könnyű felhívni valakit, ha a zsebedben van a telefon, te meg míg fekszel egy kicsit megmozdulsz. Pláne ha előzőleg nem is lépett ki a névjegyzékből.
2020. dec. 23. 12:59
 15/19 anonim ***** válasza:
80%
Emberek, az ito-n nincs a szekrényen a telefon egy gépesnél. Leltározva, elzárva. Nem tud véletlenül benyomódni.
2020. dec. 23. 13:13
 16/19 anonim ***** válasza:
18%
Nos akkor neked mi a magyarázatod utolsó? A mamika szelleme telefonált?
2020. dec. 23. 13:33
 17/19 anonim ***** válasza:
31%
16, nem. Írtam korábban, hogy nem hiszem el, csak az a cél, hogy lehessen köpködni, hogy szemetek, használják a beteg telefonját, direkt hagyták meghalni...
2020. dec. 23. 14:05
 18/19 anonim ***** válasza:
30%
Ebben sincs logika. Mert ha én használni akarom valaki telefonját akkor nem az ő családját hívom hanem valószínűleg az enyémet.
2020. dec. 23. 14:16
 19/19 anonim ***** válasza:
82%

A"mamám azt mondja nem éri meg a Karácsonyt "

Ez nem jelent semmit. Az én nagymamám évtizedek óta ezt mondja, aztán ha megérte: a Húsvétot azt már biztos hogy nem, aztán meg a Pünkösdöt azt már ki van zárva. Na ezt is megértem. Jól van mami ügyes vagy, aztán kezdődik előről. Azok élnek a leg tovább akik negatívak. Én is próbálok borúlátó lenni, így nem érhet negatív csalódás.

2021. jan. 12. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!