Kórházban elhunyt beteg családjàt kinek a telefonjàról értesítenek?
Nagymamàm szombat este elhunyt. Papámat este 20:51-kor hívtàk a mobiljàn. Mamàm zàrójelentèsèn a halàl ideje 20:44.
Mamàm telefonjàt megkaptuk tegnap... az egyik családtag azt mondta hívta 18:00körül.. nem fogadott hívás nem volt kijelezve, de külön a hívásnaplóban benne volt.
Illetve az is, hogy 20:41kor hívta az otthoni vezetèkes telefont.
Tudni kell, hogy a papírjàn az szerepel, hogy összeomlott a keringèse ès lèlegeztetőgèpen volt..
Zavarodott vagyok... ez hogy lehet?
Papàm a hàlóban volt, ès csak a mobilja volt nàla, a vezetèkest nem hallotta csörögni a tv miatt.
A kórhàz nem gondolom, hogy a Mamàm telefonjából kikeresi “itthoni” megnevezèssel a vezetèkest?!??!! De ha Mamàm lèlegeztetőgèpen volt, hogy telefonàlhatott volna?
Mamàm nagyon beteg volt màr, két családtagunknak is azt mondta nem éri meg a karàcsonyt...
Papàm állítja, hogy volt egy kisüvegbe neki gyógyszere, az “nem érkezett haza” a szemèlyes dolgaival... szerinte megmérgezte magàt?!?
Annyi kérdőjel van bennem...
Létezik az, hogy a kórhàz mást írt a papírjàra?
Ha Mamàm önkèntesen lemond az èletèről, megtehetik az orvosok, hogy így is tesznek?
Koràbban kihívtàk a mentőt màr, de azt mondtàk a Mamàmnak, minek akar bemenni a kórhàzba a sok covidos közè, szedje csak a gyógyszereit és pihenjen. Mivel 2hónapja szintèn volt a kórhàzba...
Bocsànat a csapongàsèrt, de egyszerűen fel nem tudom fogni, hogy mi törtènt szombaton, amièrt el tàvozott a Nagymamàm ... ☹️☹️
Kicsit zavaros a történet, nem igazán értem, a mama hívta a rokont, vagy fordítva, meg a többi...
A kórház azt értesíti, aki a szükség eseten értesítendő rovatban fel volt tüntetve. Nem keresgelnek senki telefonjában.
Amikor a nagyapám meghalt, engem hívtak, mert én voltam megadva elsőként ertesitendonek.
Nem, nem segítenék az orvosok meghalni,
A Mamám MOBILJÀBAN volt egy tárcsázott szàm, ami az OTTHONI VEZETÈKESÜK volt. 20:41-kor.
Zàrójelentèsen a halàl beàllta 20:44-kor történt.
Kórhàz nagyapàmat 20:51kor hívta.
Mamàm lèlegeztetôgèpen volt, hogy tudott 20:41kor tárcsàzni??????
Ez a kérdèsem......
Na ez jó kérdés.
Ha lélegeztető gépen volt,akkor nem tudodtt telefonálni.
lehet, hogy ők már tudták, hogy lassan vége..talán akartak szólni, hogy most még elköszönhet..és a mama mobilja közelebb volt, mint a kórházi vezetékes
kérlek, ne gondolj rosszra. ha lélegeztetőgépen volt, nyilván nem tudta magát megmérgezni.
de értelek. most nagyon zavarodott vagy. a halál sose jön jókor, és 2 nap múlva karácsony..
vigasztalódást kívánok
Őszinte leszek, egy szót sem hiszek el ebből. Divat lett mostanában köpködni az eü-t.
Nekem is meghalt az apukám, eszembe nem jutott a hívásokat nézegetni.
5, nincs olyan, hogy a mama telója közelebb volt. Nem szoktuk akkor se a betegét használni.
Jöhetnek a hagyták meghalni, direkt megölték, hazudnak kommentek. Úgyis ez a cél. Ha nem ez lenne, annyi lenne a kérdés, hogy a hozzátartozót ki és milyen számról értesíti.
#7, oké, értem, köszönöm.
(ötös voltam)
bár az a hívás így akkor megmagyarázhatatlan
Ez a hívás dolog elég fura mert a kórházakban az a módi ha felvesznek egy beteget bárkit akkor neki meg kell adnia 1 vagy 2 telefonszámot arra az esetre hogy szükség esetén kit értesítsenek. Nem fognak a beteg személyes telefonjában turkálni, ez maximum akkor történhet meg ha esetleg valaki mondjuk baleset miatt vagy rosszullét miatt utcáról kerül be, nincs eszméleténél akkor megnézhetik a telefonjába hogy kit tudnának értesíteni, de akkor sem arról a telefonról fognak hívást kezdeményezni.
A ti esetetekben kérdező nem tudom hogy itt mi lehetett, nyilván volt oka ennek az egésznek, maximum úgy tudhatjátok meg ha megkérdezitek azt az ápolót aki akkor dolgozott ott amikor ez történt.
nincs eszméleténél akkor megnézhetik a telefonjába
Akkor sem nézzük meg, ilyen esetben nem a kórház értesít, hanem a rendőrség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!