Mit csináljak a mamámmal, olyan mintha valami játékot űzne velem?
Az eddigi elnyomás, most megszünt, és akarva, akaratlanul ő maga is ilyenné vált.
Tudna változni, (ugyanis még élt a párja, másmilyen volt) de már nem fog, nem is akar.
Hanyagold, aztán csá. Ne lelkizz rajta.
"annyiszor a lelkembe gázolt egész életemben, durván elárult, stb, úgy érzem nagyon rossz hatással van rám ha ápolom vele a kapcsolatot"
Hát ne ápold azt a kapcsolatot.
Mért kell valakit sajnálni azért, mert egyedül él?
Én világéletemben egyedül éltem, sose sajnált érte senki.
Szerintem próbáld meg kívülállóként elolvasni amit írtál. "annyiszor a lelkembe gázolt egész életemben, durván elárult, stb, úgy érzem nagyon rossz hatással van rám ha ápolom vele a kapcsolatot", Ennek ellenére te szereted.
Ha szeretsz valakit nem lehet csakúgy nem szeretni. De fel kell ismerni amikor ez a szeretet csak egyoldalú. Te szeretnél egy nagymamát aki sohasem lesz olyan amit te szeretnél. Ha csak te szereted és ő téged nem azzal nem lehet mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!