Mit csináljak a dédi mamámmal? Sajnálom őt nagyon.
Van egy nagymamám közel 74-76 éves (pontosan nemtudom)
És a nagypapám már régen meghallt,de előtte meghallt a lánya (az én mamám :().És egyedül van otthon a fiával aki súlyos beteg/bolond/.És mikor megyek hozzá folyamatosan azt hajtogatja,hogy megakar hallni stb...és mindig én mondom neki,hogy nemondjon már mama ilyen bolondságokat hát milyen dolog ez?Tesség magunkon erőt venni aztán lehet bulizni.Ezen minidg elmosolyodik. :) :(
És én elhiszem,hogy nehéz neki mivel nemtud menni csak nagyon lassan,mert fáj a lába,de szeretném elterelni a figyelmét neki.Mit csináljak vele?Ja és olyan nagyamiról beszélünk aki ügye már gépezni bizots nemfog hisz azt nemegedi meg,hogy a tv-t bekötessük így "csak" videozni tud,mert nekiadtam a videkazettámat,meg a lejátszót hisz én már ugyse használnám csak a dvd-t.Azt néha-néha megnézi.De én mittudok csinálni vele?Miről beszéljünk??
Teljesen tanácstalan vagyok most.Pedig nagyon szeretem és nemszeretném ha így "szenvedne" otthon...Most úgyis még szünet van és akkor kicsit kevessebbet lennék a barátnőimel elmegyek hozzá,d emit csináljunk?Már ugyis tanulnom is kell.... szóval megoldom én hogy megyekhozzá,eddig is mindig megoldottam.
13 éves lány kéri tanácsaitokat/segítségeteket
Mi lenne ha kitakaritanàl neki,vinnél a szob£jàba egy nagy csokor élö viràgot?
Irtad fàj a làba,de ha a szüleid tàmogatnàk autoval kivihetnétek a természetbe.
Vagy lehet egy macskànak örülne?
Sok idös néni szereti a cicàkat,tud vele beszélgetni.
Meg kedvére valo zenéket szedj le az internetröl,tehàt a régi Szécsi Pàl stb dalokat ey cd-re,örülne ha hallgathatnà nappal.
Illetve hétvégén néha vigyétek ki magatokhoz!
Ez mind megvan,szokott jönni hozzánk ebédre,szoktam neki főzzni.
Van kutyusuk ,de az elkergette a macskákat,meg Ő nemnagyon szeretni Őket.
Köszönöm a választ.
Kertesházban élnek már nagyon régóta még nagypapival építették,de erőől is tudnék mesélni :)
Hát a barátnőimet inkább nemviszem mivel a mai "tásraim" hogy mondjam nemfoglalkoznak az idösekkel,sajnos.De emgnézném mikor majd ők leszenk 60 évesek és a kutyát se érdekelnek majd és csak kiröhögik,mert alig tud menni esetleg elesik...De a témára visszatéve nagyon szépen köszöm a válaszokat aranyosak vagytok ésmár most sokat segítettetek :)
Hát a mamit senki se kezeli öregnek,de írtam,hogy nemtud menni akkor hogyan menjünk a piacra??Végig kkocsival és odatolatgatunk mindenhova vásárolni szokott néha eljönni,de a végén már alig tud beszállni a kocsiba és fogni kell nehogy összeesen és semmi értelmét nemlátom annak,hogy ott helyben összeesen a piacon.Kertészkedni meg úgy szoktunk,hogy Ő kiül én meg kapálok,füveznyírok stb.. és akkor ő közbe mondja,hogy csináljam közbe tudom mivel tatámnál mndig én csinálom :),de olyan aranyos ahogy magyarázza én meg mondom,hogy nemértem erre ő mond valami vicceset :).Meg annyi virága van és már unnya őket azokat is én locsolom,mert megtanított hogy kell.
Ezért kérdeztem itt meg,mert nem olyan egyszerű a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!