Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nem akarom többé anyámmal...

Nem akarom többé anyámmal tartani a kapcsolatot de sajnálom az unokáját elszakítani tőle ?

Figyelt kérdés
Anyukám sajnos nagyon megváltozott az utóbbi időben. Nem szereti látogatni az unokáját fél órára lakik kocsival tőlünk és hónapok telnek el mire kiváncsi rá.Én nem mehetek oda mert az öcsémmel lakik aki alkoholista és nagyon agresszív és anyám tartsa el .Anyám többször megmondta hogy nem szívesen jőn utálja a férjem és mindig viszájt szít áskálódik .Most meg mondtam neki hogy nem akarom többé látni erre most föl van háborodva hogy ne tiltsam el az unokáját tőle.
2020. nov. 11. 21:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
79%
Vidd át hozzá az ajtóig és ennyi.
2020. nov. 14. 12:31
 22/23 anonim ***** válasza:

Kedves 20-as. A kérdező irt,mondott valamit,te meg kiszűröd,hogy szerinted mi igaz belőle,és mi nem??

Bizony nagyon sok olyan anya van,aki a kedvenc gyerekét szűrőn keresztül látja,babusgatja akkor is ,ha alkoholista,nem dolgozik ,esetleg agresszív, és ilyenkor mindig mást hibáztat,akit okolhat a kialakult helyzetért,merthogy anyagilag,vagy erkölcsileg nem áll mellettük.

Nálunk a faluban nem egy példát tudok mondani ilyenre,mikor az van megbecsülve,aki semmit nem tesz le az asztalra,és itt nem csak anyagiakra gondolok.Gondolom a kérdező segitene anyukájának,de azért nem teszi,mert tudja,hogy nem anyukája venné igénybe a támogatást......

A kérdezőnek annyit tanácsolok,hogy szépen,veszekedés nélkül közölje anyukájával,hogy ha nincs otthon a férje,nyugodtan látogassa meg az unokát,akár úgy,hogy elhozza őt, igy nem lehet kifogása. Felesleges vitákba,veszekedésekbe nem érdemes belemenni ,abból még sosem sült ki soha semmi jó . Ha ezzel a felajánlással nem él,rajta kívül nem okolható más a kialakult helyzetért. Szerintem.

46N

2020. dec. 7. 08:01
 23/23 A kérdező kommentje:
köszönöm ,de már nem beszélek vele hiába mondtam neki sokáig nincs itt senki egyedül vagyunk a picikkel ,nem jött.
2020. dec. 7. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!