Nem akarom többé anyámmal tartani a kapcsolatot de sajnálom az unokáját elszakítani tőle ?
10# Nem igaz, a kérdezőnek nem probléma elszakítani a nagyitól az unokát, ez csak a nagyinak probléma.
Plusz ez is oda van írva: Én nem mehetek oda mert az öcsémmel lakik aki alkoholista és nagyon agresszív és anyám tartsa el .
Szóval ez a szerencsétlen öreglány jól meg van áldva két hülye gyerekkel. A kérdezőnek csak az a baja, hogy az anyja nem szereti a férjét: Anyám többször megmondta hogy nem szívesen jőn utálja a férjem
Tehát adva van egy szerencsétlen nő, mert ugye apa nincs a képben, akinek van egy alkoholista fia, aki a nyakán él és mellé agresszív is (csodás lehet vele az élet) és egy hisztis liba lánya, aki nem tudja feldolgozni, hogy a veje nem a kedvence és megoldást sem akar arra, hogy az anyja lássa az unokáját. Jaj hát, igaz is, egy anyának mindent IS el kell tűrni, ezt mindig elfelejtem. Remélem a kérdező ugyanezt kapja majd vissza.
én sem értem mi a kérdés. anyukád nem bírja se a gyerekedet, se a férjedet. gondolom neked sincs túl jó kapcsolatod vele. egyszerűen felejtsd el keresni őt. ha ő keres téged, rázd le valami indokkal.
"és anyám tartsa el"
tartja
"és mindig viszájt szít"
viszály
Azt írta a kérdező, hónapok telnek el két látogatás között, miközben félórára lakik a nagymama. B*meg ha engem érdekel az unokám, nem azt várom folyton, hogy odahozzák, hanem aktív vagyok és én magam is meglátogatom, ha csak fél órára lakik, pláne. De ha 200 km-re lakna is meglátogatnám havonta legalább egyszer, ha szeretem őt is meg a gyerekemet is.
Szóval hagyjuk már ezt a hülyeséget, nem az anyuka feladata, hogy folyton a nagymamához hordja a gyereket.
A nagyi nem akar a gyerekhez jönni, mert utálja a lánya férjét. Akkor sem jön, mikor egész nap jöhetne, mert a veje otthon sincs.
Na, ez ahogy van, egészben a nagyinak a sara. Ne azt nézd, amit mond (= hogy látni akarja az unokáját), hanem amit tesz (= nem látogatja a gyereket akkor sem, ha nincs otthon a vő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!