Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nem akarom többé anyámmal...

Nem akarom többé anyámmal tartani a kapcsolatot de sajnálom az unokáját elszakítani tőle ?

Figyelt kérdés
Anyukám sajnos nagyon megváltozott az utóbbi időben. Nem szereti látogatni az unokáját fél órára lakik kocsival tőlünk és hónapok telnek el mire kiváncsi rá.Én nem mehetek oda mert az öcsémmel lakik aki alkoholista és nagyon agresszív és anyám tartsa el .Anyám többször megmondta hogy nem szívesen jőn utálja a férjem és mindig viszájt szít áskálódik .Most meg mondtam neki hogy nem akarom többé látni erre most föl van háborodva hogy ne tiltsam el az unokáját tőle.
2020. nov. 11. 21:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
7%

10# Nem igaz, a kérdezőnek nem probléma elszakítani a nagyitól az unokát, ez csak a nagyinak probléma.

Plusz ez is oda van írva: Én nem mehetek oda mert az öcsémmel lakik aki alkoholista és nagyon agresszív és anyám tartsa el .

Szóval ez a szerencsétlen öreglány jól meg van áldva két hülye gyerekkel. A kérdezőnek csak az a baja, hogy az anyja nem szereti a férjét: Anyám többször megmondta hogy nem szívesen jőn utálja a férjem

Tehát adva van egy szerencsétlen nő, mert ugye apa nincs a képben, akinek van egy alkoholista fia, aki a nyakán él és mellé agresszív is (csodás lehet vele az élet) és egy hisztis liba lánya, aki nem tudja feldolgozni, hogy a veje nem a kedvence és megoldást sem akar arra, hogy az anyja lássa az unokáját. Jaj hát, igaz is, egy anyának mindent IS el kell tűrni, ezt mindig elfelejtem. Remélem a kérdező ugyanezt kapja majd vissza.

2020. nov. 12. 10:01
 12/23 anonim ***** válasza:
85%

én sem értem mi a kérdés. anyukád nem bírja se a gyerekedet, se a férjedet. gondolom neked sincs túl jó kapcsolatod vele. egyszerűen felejtsd el keresni őt. ha ő keres téged, rázd le valami indokkal.

"és anyám tartsa el"

tartja

"és mindig viszájt szít"

viszály

2020. nov. 12. 10:34
 13/23 A kérdező kommentje:
Anyám eddig sem volt rá kíváncsi férjem reggeltől estig dolgozik nyugodtan ki jöhetett volna ha a férjemet nem bírja .A másik főz mos a fiára nem dolgozik mindenkitől kölcsönkéreget nehogy a pici fiával történjen valami (30 éves).Balestem volt 2 hétig ágyhoz voltam kötve ki sem jöt megnézni pedig kértem hogy legalább a gyerekhez jöjjön ki ,meg mondta nem jön ott a férjed .Ha ritkán kértem vigyázon rá meg mondta rám ne nyomd a gyereked ott a férjed .Ja és azért haragszik a férjemre mert nem adott pénzt az alkoholista fiának.A gyereken keresztül mutatta ki haragját eddig sem érdekelte havi 1-2 jött és engem piszkált meg a férjem ócsárolta a gyerektől meg rosszul lett.Tényeleg nem akarom eltitani tőle de nem lehet vele jóban lenni.
2020. nov. 12. 10:39
 14/23 anonim ***** válasza:
73%
mérgező szülő, szakítsd meg vele a kapcsolatot! és használj több központozást, nagyon nehezen olvasható az írásod.
2020. nov. 12. 10:41
 15/23 anonim ***** válasza:
81%

Azt írta a kérdező, hónapok telnek el két látogatás között, miközben félórára lakik a nagymama. B*meg ha engem érdekel az unokám, nem azt várom folyton, hogy odahozzák, hanem aktív vagyok és én magam is meglátogatom, ha csak fél órára lakik, pláne. De ha 200 km-re lakna is meglátogatnám havonta legalább egyszer, ha szeretem őt is meg a gyerekemet is.

Szóval hagyjuk már ezt a hülyeséget, nem az anyuka feladata, hogy folyton a nagymamához hordja a gyereket.

2020. nov. 12. 10:42
 16/23 anonim ***** válasza:
83%

A nagyi nem akar a gyerekhez jönni, mert utálja a lánya férjét. Akkor sem jön, mikor egész nap jöhetne, mert a veje otthon sincs.

Na, ez ahogy van, egészben a nagyinak a sara. Ne azt nézd, amit mond (= hogy látni akarja az unokáját), hanem amit tesz (= nem látogatja a gyereket akkor sem, ha nincs otthon a vő).

2020. nov. 12. 12:59
 17/23 anonim ***** válasza:
76%
Ha ilyen szar ember az anyád, akkor miért teszed ki neki a gyereked? Miért a gyereked bünteted?
2020. nov. 12. 13:19
 18/23 anonim ***** válasza:
86%
Ha a nagymama nem akarja meglátogatni az unokát,mert nem szereti a vejét,az ő dolga.Nehogy már a lányának lenne kötelező odavinni a gyereket,hogy a nagyi láthassa.Na meg ott van az alkesz,agressziv nagybácsi is.
2020. nov. 12. 13:44
 19/23 Savlekotő ***** válasza:
85%
a és azért haragszik a férjemre mert nem adott pénzt az alkoholista fiának.. Miért is adott volna,nem értem ,anyuka tartsa el ha már 30 éves korára sem tudta megnevelni..
2020. nov. 12. 14:05
 20/23 anonim ***** válasza:
28%
Jó, ezt a kérdező írja, ez a csodás gyerek... Egy szavát sem tudom elhinni.
2020. nov. 12. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!