Mivel lehetne jobb?
Figyelt kérdés
Kicsit össze kaptunk mamaval és hát a nagybátyám bele szólt
És szokás szerint mindig rám fog mindent
Es mondtam hogy ne fogja már rám mert nem én voltam
És mondta hogy kussoljak már be
Aztán elkezdett unokatesomnak magyarázni hogy fel rugdosna meg hogy féreg vagyok, meg hogy eltakarodhatnák innen
És bejottem a szobámba mama meg leorditott hogy miért kell mindig mindenen ordítani
És akkor mondta hogy kezd belőlem elege lenni
De már egy ideje el akarom nekik mondani hogy szeretnék pszichológushoz járni
Csak nem tudom hogy mondjam
Szóval tanács kellene szerintetek mit csináljak?
Vagy mivel lehetnek boldogabb?
És mivel terelhetnem el a gondolataimat arról hogy állandóan bántanak?
2020. szept. 16. 18:12
1/5 anonim válasza:
Mit keresel mamádnál, keress munkát, majd albérletet. Nagybátyád is otthon hereberéskedik, hogy ennyi beleszólása van a dolgaidba? El hiszem hogy nagy nálatok a feszkó.
2/5 anonim válasza:
Mamádnál laksz? Nagybátyád meg unokatesód is?
Hány éves vagy?
3/5 anonim válasza:
1-es, elég alaptalanul írtad, hogy a miért lakik meg hol, azt sem tudjuk, mennyi idős, de engem is érdekelnek ezek az infók, hogy válaszolni lehessen.
4/5 anonim válasza:
Akkor mégsem alaptalan amit írtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!