Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tegyek, hogy megbízzon...

Mit tegyek, hogy megbízzon bennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kíváncsi vagyok, ki mit gondol erről, meg jól is esik kibeszélni magamból.

65 éves férfi vagyok, és egy éve született meg az első unokám. A fiam azonban elhagyta őt és az anyját egy másik nőért, még a terhesség alatt. A menyem (nevezzük így, de sosem voltak házasok, de négy évig együtt éltek) teljesen maga alatt volt, engem sem akart látni, mondván, hogy a fiam jut rólam eszébe. Ezt tiszteletben tartottam. De nem bírom tovább, szeretném megismerni az unokámat, meg a menyemet is nagyon kedvelem, meg is mondtam a fiamnak, hogy nem értem a döntését...

A menyem azonban nem bízik bennem, attól fél, hogy ellene hangolnám az unokámat, pedig erről szó sincs.

2020. szept. 7. 18:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Örülök neki, hogy jól alakulnak a dolgok!
2020. szept. 22. 18:14
 22/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gondoltam jelentkezem, elvégre sok jótanácsot kaptam tőletek.

Azóta minden héten legalább egyszer láttam az unokámat, egyszerűen megveszek érte. Egyszer védőnőhöz elkísértem őket, meg egyszer vigyáztam a gyerkőcre, amíg a menyem fogorvosnál volt.

A fiam valamennyire észhez tért, fizeti a gyerektartást, és megkért, hogy ha találkozom a menyemmel (nem tudja a fiam, hogy tartom velük a kapcsolatot), akkor adjak át neki egy sajátkezűleg írt bocsánatkérő levelet. Szerintetek ez jó ötlet, vagy ilyen szinten se szóljak bele a viszonyukba?

2020. dec. 19. 00:38
 23/26 Savlekotő ***** válasza:
100%

Ne,mert a menyed ez lehet újra megriasztja. És azt fogja hinni hogy játszmáztál végig a fiad érdekében. Fiad növesszen tököt és menjen el ő. Te maradj ki,igy az unokáddal megmarad a kapcsolat.

Sajnos ma túl hamar jön a gyerek úgy hogy szinte alig éltek együtt a felek,nem is ismerik egymást igazán,ezért van egyre több szétmenő fatigra ment kapcsolat..

70F

2020. dec. 19. 01:02
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert! Jó olvasni, hogy ilyen nagyszülők vannak!
2020. dec. 19. 05:47
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg a fiadnak, hogy cipelje oda a seggét a gyereke anyjához és kérjen személyesen bocsánatot, mert te nem asszisztálsz az üzengetéseihez.
2020. dec. 19. 05:49
 26/26 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy segítetek. Bevallom, jól jön, mivel anya nélkül gyereket nevelni... Nem is tudom, anno hogy csináltam...

Azt kifelejtettem, hogy a fiam nem tudja hol laknak, és nem tud a menyemhez elérhetőséget, én meg biztos hogy ilyet nem adok, hacsak a menyem nem ad rá engedélyt, de erre az esély érthető okokból kisebb a nullánál. Rákérdezni viszont biztos, hogy nem fogok.

Ehh, ezek a mai fiatalok... Jó, ez így nem igaz, az én korosztályom is csinált ilyet, csak nem volt internet, hogy mások is megtudják.

2020. dec. 19. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!