Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tegyek, hogy anyám megbízz...

SSiaa kérdése:

Mit tegyek, hogy anyám megbízzon bennem?

Figyelt kérdés
Mostanába sehova se akar engedni. Volt egy olyan eset amikor iskolán kívül volt egy kötelező iskolai program és én a két barátnőmmel nem akartam elmenni, ezért elhatároztuk, hogy nem megyünk el és majd a barátnőm anyja igazolja nekünk. Na ez amikor kiderült nagy hepajt csapott, és még párszor megtörtént, hogy később mentem haza barátnőmtől a megbeszéltnél, vagy nem szóltam neki időben h elmegyek hozzá, és azóta nem bízik bennem. Már a nagyimhoz se enged el egy hétre mert szerintem tudja, hogy ott is vannak barátnőim és lehet azért nem enged,pedig mondom neki hogy nem keveredek bele semmi rosszba. Valaki segítsen h milyen lépéseket tegyek, hogy jobban megbízzon bennem és engedékenyebb legyen!!!
2012. júl. 29. 02:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk ajánlj fel neki valamit. Például ha elenged, de te nem szólsz neki időben, hogy mikor érsz haza, vagy belekeveredsz valami hepajba, ahogy te fogalmaztad, akkor 1 hónap szobafogságot kapsz. Talán így meg fog bízni benned, hiszen tudja rólad, hogy nem akarnál úgy járni, hogy netán hétvégén ne mehess sehova. Próbáld ki, hátha bejön. 18/F
2012. júl. 29. 14:13
 2/3 anonim válasza:
Hát próbálkozz nem több "csalódást" okozni neki (ez nem tudom, helyes volt-e, de biztos érted). És tudom, ez aljas, de esetleg segíts neki többet otthon, "nyalizz" egy kicsit, ha látja, milyen rendes vagy, lehet, hogy egy kicsit megenyhül.
2012. júl. 29. 15:21
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:D mostantól biztos, hogy többet fogok neki segíteni, de hogyan "nyalizzak" még?
2012. júl. 29. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!