Ausztriából sorbalátogat mindenkit egy rokon mikor vírus van?
7!
Engem nagyon érdekelne amúgy, hogy ha szerinted nincs vírus, akkor pontosan mi van? A világ vezetői nagy egyetértésben úgy döntöttek, hogy kreálnak valami kamut? Vagy mi? Tudod ha ez lehetséges lenne, mármint az, hogy a világ minden országának vezetői egyet értsenek, már rég világbéke lenne
Hogyan lehet Ausztriából EGY NAPRA hazajönni????
Nem engedik őket vissza, az tuti!
off, azért örülök a sok józan válasznak.
Én tegnap másik kategóriában le mertem írni, hogy két olyan ismerősöm is meghalt, akik fiatalabbak voltak és nem volt bajuk, le lettem pontozva. A családjukat nem tesztelték! A felsorolt elhunytak között nem láttam őket. Sokan annak örülnek sokan, hogy mehetnek strandra, ikeába, blabla, komolyan??
Az ismeretégi, rokoni körömben jellemzően az a pár rokon legyintget erre az egészre, aki kiírják, hogy életiskolájában végeztek, meg osztogatják agyatlanul álhíres portálok marhaságait. :/
Egyikük már korlátozás alatt is vitte fagyizni a három gyerekét. Minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!