Ausztriából sorbalátogat mindenkit egy rokon mikor vírus van?
Nálunk holnapra ballagási partit szervez egy rokon, már előre látom, mi leszünk a rosszak, de kihagyjuk. 70 az anyukám, 72 és végstádiumú rákbeteg az apum, a velünk élő anyós 74 és elég sok baja van. Ketten a vendégek küzül sürgin dolgoznak (én már szerencsére nem), van három hónapos csecsmő köztük, változatos a lista.
De gondolom, marhára kell nekik a pénz, amit a gyerek ballagására adnánk... (cseppben a tenger nekik egyébként). Na, ez kerülendő.
De azt nem gondolom, hogy a gyereknek attól, hogy a nagyi beteszi a lábát hozzátok, bármi baja lenne. Maszk, távolság, nem tapizni össsze a fél lakást, ennyi. Hordozó lehet a postás, a kukás, aki elvitte a szemetedet, bárki.
Azért ennyire ne liheg túl kérdező. Nem kirájári tilalom van, hanem csak korlátozás. Nyugodtan lehetett volna a gyerekekkel menni sétálni, csak figyelni kell a 2 méteres távolságot. Nyugodtan lehet menni boltba akár naponta is.
Én minden nap dolgozni megyek asztmásként, és mégsem lihegem ennyire túl.
Egy napra nem tudnak hazajönni, mert két hét karantén van.
Szóval nem teljesen stimmel a történeted.
Egyébként meg szerintem teljesen normális, hogy szeretnék látni a fiúkat, az unokáikat. Csak nem kell ölelkezni, puszilgatni egymást.
Bullshit van nem vírus.
Egy ismerősöm, de még azok ismerőse sem volt mégcsak náthás se.
7!
Nagyszerű. Az én ismeretségi körömben eddig ketten haltak meg, egy pedig intenzív osztályon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!