Hogy magyarázzam meg a nagyiméknak, hogy nem lettem muszlim?
Még külföldön ismerkedtem meg két muszlim lánnyal, akikkel egy fejkendőben szelfiztem(több kép is készűlt). A nagyim akkor vette észre, mikor a mobilomon lapozgattam a képeket.
19 L

Sehogy. A dolog titka az, hogy nem kell magyarázkodni. Ők gondolnak azt, amit akarnak, te elmondod a véleményedet és ennyi. Normális ember szóból ért. Egyébként miért kellett neked fejkendő? Mecsetben voltál?
Ha a nagyika ezek után azon kattog, hogy te biztos muszlim lettél, akkor nagyon unatkozik vagy nagyon irigyel téged, hogy fiatal vagy, ezért utálkozik.

Ha majd azt látja, hogy nem imádkozol varázsszőnyegen, megeszed a disznóhúst (hogyha nem vagy vegetariánus), iszol alkoholt (mértékkel), nem gyakorolod a szokásaikat, akkor ha ismét szóba hozná, mindezt megkérdezhetnéd tőle, hogy elhiszi-e ezek után, amit mondasz.
Ha nem győzöd őt meg, akkor ne törődj vele. Ismertesd a szüleidet erről és kérjed meg őket, hogy tegyék sínre a nagyit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!