Mit lehet kezdeni boltba/beszélgetni utcára járó 80 évesekkel?
Csak szórakozásból is kimennek, nézelődnek, beszélgetnek, kinevetik a vírust, a kesztyűs maszkos embereket, szerintem el sem hiszik, amit mondunk, nem tudom mi megy a köztévében, csak az a hiteles forrás nekik..
Vinnénk nekik mindent házhoz(viszünk is), hatalmas a kert, de nem maradnak otthon, mert “kell egy kis mozgás”. Budapestiek, nem kellene meghalniuk(és a többieknek sem, miattuk)..
Már komoly érzelmi zsarolást fontolgatok, de valami köztévés tájékoztatás jobb lenne.. ti tudjátok mi megy ott?
Van kijárási tilalom? Nincs.
Majd ha az önproaktív fontoskodóknál okosabb és hozzáértőbb szakemberek javaslatára elrendelik a kinárási tilalmat, majd akkor lehet problémázni azon, hogy minek mászkál bárki is el otthonról. Addig csak egy ilyen elébemenős, pánikkeltéses, "meg se akarnyk dugni, de szétrakom a lábamat" effekt.
Nincs kijárási tilalom. Amíg sétálnak az utcán és nem a tömött helyekre mennek, addig nem fogják elkapni.
A vírust meg nem csak a beteg emberek terjesztik, hanem a tünetmentesek is, a fiatalok is.
A többiek meg miért is miattuk halnak meg? Ezt légyszi fejtsd ki, mert semmi értelme nincs.
"Én ma elmentem futni ( kisebb település), mindenhol sétáló nyugdíjasokat láttam."
És te miért nem a seggeden ültél akkor?
@n.meli nevű felhasználó válasza:
Miből gondolod, hogy nálad van a tuti? El is lehet ám költözni az anyóstól. Még jó hogy nem te dirigálsz, ha már ott laksz a nyakán.
"nem tudom mi megy a köztévében, csak az a hiteles forrás nekik"
Az, hogy maradjanak otthon... De ha csak sétálnak egyet, az tényleg nem baj, attól nem lehet elkapni, csak más emberektől. A séta a kedélyállapotuknak is jót tesz, meg fizikailag is, stb., csak ne bandázzanak másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!