Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit lehet kezdeni boltba/beszé...

Mit lehet kezdeni boltba/beszélgetni utcára járó 80 évesekkel?

Figyelt kérdés

Csak szórakozásból is kimennek, nézelődnek, beszélgetnek, kinevetik a vírust, a kesztyűs maszkos embereket, szerintem el sem hiszik, amit mondunk, nem tudom mi megy a köztévében, csak az a hiteles forrás nekik..

Vinnénk nekik mindent házhoz(viszünk is), hatalmas a kert, de nem maradnak otthon, mert “kell egy kis mozgás”. Budapestiek, nem kellene meghalniuk(és a többieknek sem, miattuk)..

Már komoly érzelmi zsarolást fontolgatok, de valami köztévés tájékoztatás jobb lenne.. ti tudjátok mi megy ott?

2020. márc. 16. 21:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
89%
Én is sok idős embert látok sétálgatni a parkban. De egymagukban vagy párban. Amíg így csinálják és nem verődnek bandába, meg tényleg csak sétálnak a friss levegőn és nem boltba mennek, nincs probléma.
2020. márc. 16. 22:28
 12/31 anonim ***** válasza:
55%

Van kijárási tilalom? Nincs.

Majd ha az önproaktív fontoskodóknál okosabb és hozzáértőbb szakemberek javaslatára elrendelik a kinárási tilalmat, majd akkor lehet problémázni azon, hogy minek mászkál bárki is el otthonról. Addig csak egy ilyen elébemenős, pánikkeltéses, "meg se akarnyk dugni, de szétrakom a lábamat" effekt.

2020. márc. 16. 22:37
 13/31 anonim ***** válasza:
84%

Nincs kijárási tilalom. Amíg sétálnak az utcán és nem a tömött helyekre mennek, addig nem fogják elkapni.

A vírust meg nem csak a beteg emberek terjesztik, hanem a tünetmentesek is, a fiatalok is.

A többiek meg miért is miattuk halnak meg? Ezt légyszi fejtsd ki, mert semmi értelme nincs.

2020. márc. 16. 22:40
 14/31 anonim ***** válasza:
60%

"Én ma elmentem futni ( kisebb település), mindenhol sétáló nyugdíjasokat láttam."

És te miért nem a seggeden ültél akkor?

2020. márc. 16. 22:42
 15/31 anonim ***** válasza:
33%

@n.meli nevű felhasználó válasza:

Miből gondolod, hogy nálad van a tuti? El is lehet ám költözni az anyóstól. Még jó hogy nem te dirigálsz, ha már ott laksz a nyakán.

2020. márc. 16. 22:44
 16/31 anonim ***** válasza:
97%

"nem tudom mi megy a köztévében, csak az a hiteles forrás nekik"

Az, hogy maradjanak otthon... De ha csak sétálnak egyet, az tényleg nem baj, attól nem lehet elkapni, csak más emberektől. A séta a kedélyállapotuknak is jót tesz, meg fizikailag is, stb., csak ne bandázzanak másokkal.

2020. márc. 16. 23:13
 17/31 anonim ***** válasza:
86%
80% Én is futottam ma és távolról láttam embereket. Az nem feltétlenül jelenti, hogy közel megyek hozzájuk.
2020. márc. 16. 23:14
 18/31 anonim ***** válasza:
27%
A mai világban pont a fiataloknak nem lehet megmondani semmit! Öntörvényű eszetlen ék!
2020. márc. 16. 23:31
 19/31 anonim ***** válasza:
23%
CNN mutatta az USA-ban szupermarket előtt több száz méteres sorban álló embereket. Az ajánlás szerint kb. két méteres távolságot tartanak, csak a családok vannak együtt 2-3 fős csoportokban. Csak bizonyos létszámot engednek be.
2020. márc. 16. 23:40
 20/31 anonim ***** válasza:
73%
16os nem lakunk együtt. 2lakados tarsashaz és közös a kazán meg a mosógép. De látom sikerült leszurni a lényeget.
2020. márc. 16. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!