Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Xanax függő nagyszülővel...

Xanax függő nagyszülővel egyedül hagynád a gyereked?

Figyelt kérdés
2020. febr. 12. 18:41
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
90%
Én is szedtem már nyugtatót és nem nem szedál le. A nyugtató olyan gyógyszer amiből mindig több kell és ha a nagymama már évek óta szedi mint a cukorkát hidd el meg se kottyan neki nyugodtan rábízhatod a gyereket.
2020. febr. 13. 14:28
 42/50 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2020. febr. 13. 14:29
 43/50 anonim ***** válasza:
41%

Én csak pár hónapig szedtem, de a max. dózist (köszi államvizsga és szakdolgozat leadás a műszaki szakomon 😅) Az első pár napban mintha fáradékonyabb lettem volna, de kb a 4. naptól már csak higgadtságot éreztem és tudtam nyugodtan készülni a kikészülés helyett. Éveken át tartó szedéstől meg kevésbé érzi, hidd el nekem. Amúgy se nem anyós ellenes, se nem anyós nem vagyok még, úgyhogy ez objektív válasz.

Ha esetleg valaki felbátorodna ezen amit írtam, és elgondolkodna a Xanax szedésen- gyenge voltam nagyon, most már szégyellem magam, hogy csak ezzel bírtam ki. És soha senkinek nem ajánlom, mert a leszokás nagyon nagyon rossz volt!! 😞

2020. febr. 13. 21:21
 44/50 jegecske ***** válasza:
8%
nem, nem és nem!!!!!
2020. febr. 16. 17:11
 45/50 anonim ***** válasza:
14%
Ezeknek a nyugtatóknak komoly mellékhatásaik vannak. Szélsőséges viselkedés, dühkitörés, ideg összeroppanás. Főleg hogy egy idő után nem üt eléggé hiába szednek dupla annyit mint amit felírnak akkor elkezdenek rápiálni. Az fokozza a mellékhatásokat. Felelőtlenség gyereket bízni rájuk.
2020. febr. 16. 17:15
 46/50 Mamija válasza:
87%
Én 11 éve szedek Frontint, aminek ugyanaz a hatóanyaga ,mint a Xanax-nak, Szívműtét után kaptam és azóta is szednem kell.Gyermekeim azóta is rám bízzák az unokáimat. A munkahelyemen az egyik legjobban teljesítőnek ítéltek meg a kollégáim. tőlem kértek infókat , segítséget .Tehát nincs semmi gond velem.Nyugodtan rá bízhatod a gyermekedet a nyagyira.
2020. febr. 19. 10:00
 47/50 szamo77db ***** válasza:
21%
Elég felelőtlen az az orvos, aki nyakra-főre írja neki a gyógyszert! Így persze, hogy mindig van utánpótlás.
2020. febr. 20. 11:45
 48/50 anonim ***** válasza:
79%
Kedves szamo77db, gondolod, hogy jobban értesz a pszichiátriához, mint az illető orvosa, és így meg tudod ítélni, hogy szüksége van-e a xanaxra, vagy nincs?
2020. febr. 20. 11:56
 49/50 szamo77db ***** válasza:
48. Jaj, dehogy gondolom. De dolgoztam idegszakrendelésen, orvosírnokként. És a főnököm nem nagyon írt fel addig újabb adag gyógyszert, míg az előző el nem fogyott, mert ha ezt csinálja, felesleg képződik és van miből túladagolni. Már ha olyan a beteg, hogy nem lehet bízni benne.
2020. febr. 21. 09:18
 50/50 anonim ***** válasza:
71%
Nem olvastam el az összes választ. Elképzelhető, hogy a kérdező valóban csak "beleokoskodik" a témába és rosszul ítéli meg a gyógyszerszedés indokoltságát, de az is, hogy igaza van, és túl könnyedén írták fel a nagyinak a nyugtatót (mert egyébként létezik ilyen, attól függ, ki az orvosa), szóval inkább nem ugrok neki a torkának. Utóbbi esetben lehet, hogy nem helyeselném a Xanaxozást, de ez nem befolyásolná, hogy rábíznám-e a gyerekemet a nagyira. Annyi tapasztalatom azért már van a nyugtatókkal, hogy tudjam, nem lesz tőlük az ember veszélyes senkire nézve semmilyen formában.
2020. febr. 22. 08:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!