Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Édesanyám miért nem érti meg?...

Édesanyám miért nem érti meg? Egy anyának nem kéne aggódnia a gyermeke egészsége miatt?

Figyelt kérdés

Rendszeresen a nagyszülőknél vagyunk(kötelező menni, másképp megy a sírás) és nem túl tiszta a mosdó Az ülőke zavar a legjobban,mert általában az is olyan.Nem is merek mosdóba menni,emiatt fáj és már viszketek is.

Elmondtam ezt anyának,mert tényleg nem szeretnék mamáékhoz menni(este szoktunk eljönni és addig nehéz kibírni) és erre leszidott.

Neki nem kéne aggódnia a gyereke egészsége miatt? Miért kell emiatt leszidni? Szerintem alap dolog lenne a mosdót takarítani, meg nem mellé csinálni (nem betegek és nem is olyan idősek).Ilyenkor mit csináljak? Mondjam meg,hogy nem és inkább veszekedjek?

2019. nov. 16. 12:38
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Ha tudod hol van a tisztítószer (Domestos, vagy hasonló), akkor tegyél egy kicsit a perem alá, és a kefével tisztítsd át. Ha nincs tisztítószer, sima vízzel még mindig meg tudod tisztítani, ha van kefe.

Az ülőkét töröld le fertőtlenítőkendővel. A vegyszerek használata után közvetlenül ne ülj rá, várd meg, amíg legalább elpárolog, megszárad.

Ne tartsd vissza, mert nem egészséges.

Mivel viszketsz, különösen figyelj a higiéniára - nem attól lesz bajod, ha egy koszosabb helyen pisilsz a wc fölé guggolva, arra figyelj, hogy mindig jól megtöröld magad, rendesen megmosd minden nap, és ha esetleg már menstruálsz, akkor azokon a napokon különösen ne teljen el úgy 7-8 óra, hogy nem mész el mosdóba betétet cserélni, tisztálkodni.

2019. nov. 17. 00:49
 32/34 anonim ***** válasza:
Alapból nehezen lehet elkapni így fertozést. A wc uloke olyan anyagból van ami nem engedi a patogének (pl. gombák és bacik) megtapadását vagy odavándorlásár alulról. Én idegen helyen azt csinálom, hogy pár csepp antibakteriális géllel áttortom a az ulokét. A perem alatti részhez meg amúgy sem érsz hozzá. A legtobb fertozés abból van, hogy más részeihez a wc-hez hozzáér az ember majd torlés kozben átviszi a nemi szerveihez. Ha nincs rendszeresen takarítva, az azt jelenti, hogy a csap, húzó kar, kilincs, stb sincs takarítva ami egyébként nagyobb forrása a kórokozóknak. Javaslom, hogy wc használat elott moss kezet, természetesen utána is, ha a viszketés meg nem mulik el magától, akkor keress fel egy orvost.
2019. nov. 17. 02:18
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én pl nem hajtom fel az ülőkét, ha wc-re kell mennem. Ugyanígy nem nézegetek be a szekrényekbe, a szőnyeg alá, stb ha máshol vagyok.
2019. nov. 17. 07:16
 34/34 anonim ***** válasza:
46%

Tudom én hogy y meg Z generáció meg minden

De nehogy már egy tinédzsernek gond legyen a wc tisztítás

Otthon anyuci takarítja utánad?

Elég baj!!!

Vagy ha nem akkor mi a gond?

2019. nov. 18. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!