Édesanyám miért nem érti meg? Egy anyának nem kéne aggódnia a gyermeke egészsége miatt?
Rendszeresen a nagyszülőknél vagyunk(kötelező menni, másképp megy a sírás) és nem túl tiszta a mosdó Az ülőke zavar a legjobban,mert általában az is olyan.Nem is merek mosdóba menni,emiatt fáj és már viszketek is.
Elmondtam ezt anyának,mert tényleg nem szeretnék mamáékhoz menni(este szoktunk eljönni és addig nehéz kibírni) és erre leszidott.
Neki nem kéne aggódnia a gyereke egészsége miatt? Miért kell emiatt leszidni? Szerintem alap dolog lenne a mosdót takarítani, meg nem mellé csinálni (nem betegek és nem is olyan idősek).Ilyenkor mit csináljak? Mondjam meg,hogy nem és inkább veszekedjek?
Ha tudod hol van a tisztítószer (Domestos, vagy hasonló), akkor tegyél egy kicsit a perem alá, és a kefével tisztítsd át. Ha nincs tisztítószer, sima vízzel még mindig meg tudod tisztítani, ha van kefe.
Az ülőkét töröld le fertőtlenítőkendővel. A vegyszerek használata után közvetlenül ne ülj rá, várd meg, amíg legalább elpárolog, megszárad.
Ne tartsd vissza, mert nem egészséges.
Mivel viszketsz, különösen figyelj a higiéniára - nem attól lesz bajod, ha egy koszosabb helyen pisilsz a wc fölé guggolva, arra figyelj, hogy mindig jól megtöröld magad, rendesen megmosd minden nap, és ha esetleg már menstruálsz, akkor azokon a napokon különösen ne teljen el úgy 7-8 óra, hogy nem mész el mosdóba betétet cserélni, tisztálkodni.
Tudom én hogy y meg Z generáció meg minden
De nehogy már egy tinédzsernek gond legyen a wc tisztítás
Otthon anyuci takarítja utánad?
Elég baj!!!
Vagy ha nem akkor mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!