Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Édesanyám miért nem érti meg?...

Édesanyám miért nem érti meg? Egy anyának nem kéne aggódnia a gyermeke egészsége miatt?

Figyelt kérdés

Rendszeresen a nagyszülőknél vagyunk(kötelező menni, másképp megy a sírás) és nem túl tiszta a mosdó Az ülőke zavar a legjobban,mert általában az is olyan.Nem is merek mosdóba menni,emiatt fáj és már viszketek is.

Elmondtam ezt anyának,mert tényleg nem szeretnék mamáékhoz menni(este szoktunk eljönni és addig nehéz kibírni) és erre leszidott.

Neki nem kéne aggódnia a gyereke egészsége miatt? Miért kell emiatt leszidni? Szerintem alap dolog lenne a mosdót takarítani, meg nem mellé csinálni (nem betegek és nem is olyan idősek).Ilyenkor mit csináljak? Mondjam meg,hogy nem és inkább veszekedjek?

2019. nov. 16. 12:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
58%

Segíts nagyszüleidnek azzal hogy amikor ott vagy gumikesztyűben domestos-szal letorlod az ülőket

A kagylót is fertőtlenítheted ugyanígy kefevel

Aztán ha a nagyi látja hogy jól van ez így akkor egy idő után már lehet hogy ő is így fog tenni

2019. nov. 16. 14:17
 22/34 anonim ***** válasza:
61%
Miért ne pucolhatnád ki? Én simán kipucolom a nagyszüleimnél, segítek nekik ennyit, de volt olyan, hogy az exem szüleinél áttakarítottam az egész fürdőt, mert mind betegek voltak és gondoltam akkor ráfér a fürdőszobára egy fertőtlenítés (15-16 voltam ekkor).
2019. nov. 16. 14:35
 23/34 anonim ***** válasza:
44%
Ja a gyerek tanítsa a vén prolikat, hogy ne éljenek mocsokban. Gyönyörű.
2019. nov. 16. 14:46
 24/34 anonim ***** válasza:
52%

“Gyerekként meg szerintem nem az én dolgom lenne budit pucolni.”

Tán letörne a kezed?! Ahhoz gyerek vagy, hogy letöröld a wc-t, de ahhoz nem, hogy oszd az észt, vagy mivan?! Az idősebbek általában nem tudnak úgy takarítani, nincs elég energiájuk, nem olyan jó már a szemük stb. Ilyen esetekben szerintem az az alap dolog, ha segít nekik a család. Estig ott vagytok, abból fél óra igazán nem nagy dolog...

10 évesen már én simán takarítottam. Igen, a wc-t is, ha éppen úgy adódott. Gumikesztyűt húzol és csinálod. Vagy az a terv, hogy 18 éves korodig nem fogsz semmit csinálni, mert gyerek vagy? :)

2019. nov. 16. 15:53
 25/34 anonim ***** válasza:
73%

" #4:Még általánosba járok,direkt nem írtam kort.Szerinted majd én kitakarítom?"

Miért? a takarítás szerinted korhoz kötött? Még egy 3 éves is segít az anyukájánalk port törölgetni, vagy a saját játékait eltenni.

Azért mert általános iskolás vagy leesik az aranygyűrű az ujjadról mert ki takarítod a wc-t?

Elég szégyen, hogy a szüleid arra nem neveltek meg, hogy tizenévesen már nem árt ha besegítesz a mindennapi takarításba.

Ha én lennék az anyád, tuti mondanám, hogy nem főzök, mosok rád, mert már 40 éves vagyok..:)

Ja a lustaság, az életképtelenséged nagyobb baj, mint a koszos wc.

2019. nov. 16. 16:29
 26/34 anonim ***** válasza:
39%

Ha ertelmezitek amit irt, szarba hugyba ult attol viszket.

Pofamrol lesulne a bor ha a gyerekem pucolna a szuleimnel a szart a wc mellol meg rola. Az altalanos iskolas pucolja a sajat szobajat meg jatszon, az a dolga. Kesobb szalljon be a haz tobbi reszebe is.

2019. nov. 16. 17:34
 27/34 anonim ***** válasza:
84%
Ne ülj rá! Sőt én csak otthon ülök a wcre,mindenhol máshol fölé guggolok. Ha ennyire nem akarod kitakarítani,akkor marad a guggolás. Ja és szokj hozzá, különben majd középsuliba meg munkában is visszatartod 7-8 órákig? Lehet ezért a fertőzés, mert nem egészséges visszatartani...
2019. nov. 16. 19:36
 28/34 anonim ***** válasza:
71%

26!

Tehát adott egy gyerek, aki látja, hogy xaros hugyos a wc, így aztán direkt rá ul. Rendkívül életszerű

2019. nov. 16. 19:39
 29/34 anonim ***** válasza:
74%
Nem ült semmibe, azt írja, a perem alatt volt koszos és ő ettől viszket,na persze...ha az anyjának sincs baja, és nem látja a különbséget, pedig otthon tiszta a wc, akkor nincs azzal a wc-vel sem olyan nagy baj. Csak kényes és nem akar menni.
2019. nov. 16. 21:20
 30/34 A kérdező kommentje:
Ezt ti is így csináljátok? Vendégeket hívtok és nem takarítotok ki semmit? Szarosan hagyjátok a budit,ha meg nem tetszik, akkor a vendég kezébe nyomjátok a szereket meg a rongyot,hogy na akkor hajrá???Felhajtottam az ülőkét és alatta tiszta olyan volt a peremtől kezdve minden.Ezen mit nem lehet elhinni? Vagy gondolod, hogy a baci nem terjed szét,marad ugyanott kedves utolsó???Nem vagyok elkényeztetve, segítek amit tudok,de nálam a mosdó kényes téma.Miért kell koszosan otthagyni? Írtátok,hogy egy kendővel 1 perc az egész, akkor? Utána miért nem lehet áttörölni,úgy hogy tisztában vannak vele,hogy koszosan hagyták ott?Nekem oviban is úgy tanították,hogy ha olyan,akkor tessék használni a kefét,mert más is használja.Azt hittem,hogy ez alap dolog.Oké,tudok guggolni,de nem éppen kellemes,hogy tudom,hogy milyen dolog van alattam.
2019. nov. 16. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!