Édesanyám miért nem érti meg? Egy anyának nem kéne aggódnia a gyermeke egészsége miatt?
Rendszeresen a nagyszülőknél vagyunk(kötelező menni, másképp megy a sírás) és nem túl tiszta a mosdó Az ülőke zavar a legjobban,mert általában az is olyan.Nem is merek mosdóba menni,emiatt fáj és már viszketek is.
Elmondtam ezt anyának,mert tényleg nem szeretnék mamáékhoz menni(este szoktunk eljönni és addig nehéz kibírni) és erre leszidott.
Neki nem kéne aggódnia a gyereke egészsége miatt? Miért kell emiatt leszidni? Szerintem alap dolog lenne a mosdót takarítani, meg nem mellé csinálni (nem betegek és nem is olyan idősek).Ilyenkor mit csináljak? Mondjam meg,hogy nem és inkább veszekedjek?
Segíts nagyszüleidnek azzal hogy amikor ott vagy gumikesztyűben domestos-szal letorlod az ülőket
A kagylót is fertőtlenítheted ugyanígy kefevel
Aztán ha a nagyi látja hogy jól van ez így akkor egy idő után már lehet hogy ő is így fog tenni
“Gyerekként meg szerintem nem az én dolgom lenne budit pucolni.”
Tán letörne a kezed?! Ahhoz gyerek vagy, hogy letöröld a wc-t, de ahhoz nem, hogy oszd az észt, vagy mivan?! Az idősebbek általában nem tudnak úgy takarítani, nincs elég energiájuk, nem olyan jó már a szemük stb. Ilyen esetekben szerintem az az alap dolog, ha segít nekik a család. Estig ott vagytok, abból fél óra igazán nem nagy dolog...
10 évesen már én simán takarítottam. Igen, a wc-t is, ha éppen úgy adódott. Gumikesztyűt húzol és csinálod. Vagy az a terv, hogy 18 éves korodig nem fogsz semmit csinálni, mert gyerek vagy? :)
" #4:Még általánosba járok,direkt nem írtam kort.Szerinted majd én kitakarítom?"
Miért? a takarítás szerinted korhoz kötött? Még egy 3 éves is segít az anyukájánalk port törölgetni, vagy a saját játékait eltenni.
Azért mert általános iskolás vagy leesik az aranygyűrű az ujjadról mert ki takarítod a wc-t?
Elég szégyen, hogy a szüleid arra nem neveltek meg, hogy tizenévesen már nem árt ha besegítesz a mindennapi takarításba.
Ha én lennék az anyád, tuti mondanám, hogy nem főzök, mosok rád, mert már 40 éves vagyok..:)
Ja a lustaság, az életképtelenséged nagyobb baj, mint a koszos wc.
Ha ertelmezitek amit irt, szarba hugyba ult attol viszket.
Pofamrol lesulne a bor ha a gyerekem pucolna a szuleimnel a szart a wc mellol meg rola. Az altalanos iskolas pucolja a sajat szobajat meg jatszon, az a dolga. Kesobb szalljon be a haz tobbi reszebe is.
26!
Tehát adott egy gyerek, aki látja, hogy xaros hugyos a wc, így aztán direkt rá ul. Rendkívül életszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!