Mennyire kell aggódnom Édesanyám egészsége miatt?
Édesanyám 55 éves, tehát benne van a változó korban. Pár éve volt egy pajzsmirigy műtéte, amit kb. az utolsó pillanatban vettek ki (tehát még nem volt hideg göb), de elég nagy volt.
Múlt héten volt nőgyógyásznál és kiderült, hogy az egyik cisztája (a sok közül) 1 év alatt 4 centit nőtt. Azt mondta az orvos, hogy ez előfordulhat élettanilag is (mensturáció előtt volt + változó kor), de vissza kell mennie ultrahangra miútán elmúlik neki a havi dolog és megnéznik, hogy néz ki a ciszta. Valamint előfordulhat, hogy elküldik tumor markerre is.
Szerintetek a fent leírtak alapján mennyi az esélye, hogy nem lesz gond és csak jóindulatú cisztáról van szó? A pajzsmirigy műtét elméletileg még időben történt, tehát nem volt daganatos.
Ne vízionálj rákot ott, ahol nincs!
Ha valóban segíteni akarsz neki, akkor küldd el egy D3 szürésre, mert az vérvételnél alapban nem szűrik. Nyilván alacsony a szintje, s azt ilyesféle és még komolyabb megbetegedésekkel is kapcsolatba hozzák. S ha így van, hogy alacsony, akkor kezdje el szedni, napi legalább 4000NE mértékben, és három hónap múlva kontrollszűrés.
Relax. Nem lesz baj.
Bármit mondani erre felelőtlenség, remélem nem lesz itt senki annyira ökör, hogy neked erre válaszol.
Bővebbet pedig a kezelőorvosa fog mondani az eredményei alapján!
A ciszta azért tud veszélyes lenni, mert ki tud fakadni, és vérmérgezést okozni mint egy perforált vakbél pl...
Gondolom ezért nézi meg a doki, hogy vissza húzodik vagy nagyobb marad. Ha nagyobb lehet kimüttik mielött baj lenne belöle. Lehet soha nem lenne baj belöle.
Szed D-vitamint, nagy mennyiségben, nem tudom pontosan mennyit. Meg más vitaminokat is.
Azért írtam ki a kérdést, mert hátha van olyan, aki tapasztalatból is tud írni pár sort.
Igyekszem nem rossz dolgokat vizionálni, csak nehéz egyből nem arra gondolni, mert Édesapám most halt meg decemberben és még nem sikerült feldolgoznom.
Természetesen várjuk az időpontokat és hogy majd mit fog mondani az orvos.
Köszönöm 4-es az információt. Nem nagyon ástam még bele magam a cisztás dolgokba, ezért fogalmam sincs, hogy mennyire tud veszélyes lenni vagy épp ártalmatlan.
Orvos vagyok, te nagypofájú proli.
Kérdező, te annyit tehetsz, mint amit leírtam az egyes válaszban.
Forszírozod a vitamin- és ásványi adag szedését, azt, hogy presszionálod az orvosi kezeléseket, és NEM képzelegsz rákot! Előre nem kell ezen aggodalmaskodni, akkor menj át a hídon, amikor odaérsz.
A tumormarker protokoll, nem azt jelenti, hogy te jó isten, ez rák. És a rák sem jelent halált.
Nyugalom. És kérlek, fogadd részvétem édesapád elvesztése miatt!
Hogy mi vagyok én 7-es???? (Meg 8-as is.)
Prolit mondtál drága??
TE biztos, hogy nem vagy orvos, mert egyrészt lehetetlen és erkölcstelen, etikailag kifogásolható, hogy itt te diagnosztizálj!
Másrészt egy orvos, SOHA ismétlem soha nem "prolizik", még akkor sem, ha valaki esetleg tényleg az lenne, de ez nyilván mutatja a saját erkölcstelen fertődet is, az Ecseryn vetted az orvosidat qvára nem vagy te orvos, az biztos!! Orvos ilyet nem mond, orvos ilyet nem tesz, és orvos így nem viselkedik!
Hovatovább kezeltesd magadat, a tévképzeteid ellen, te agyalágyult.
NEM diagnosztizáltam, te idióta. Idézd a diagnózist a hozzászólásomból! Ja, nem tudod.
Orvos nem prolizik? Dehogynem. Minden prolit. Mint most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!