Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Édesanyám miért nem érti meg?...

Édesanyám miért nem érti meg? Egy anyának nem kéne aggódnia a gyermeke egészsége miatt?

Figyelt kérdés

Rendszeresen a nagyszülőknél vagyunk(kötelező menni, másképp megy a sírás) és nem túl tiszta a mosdó Az ülőke zavar a legjobban,mert általában az is olyan.Nem is merek mosdóba menni,emiatt fáj és már viszketek is.

Elmondtam ezt anyának,mert tényleg nem szeretnék mamáékhoz menni(este szoktunk eljönni és addig nehéz kibírni) és erre leszidott.

Neki nem kéne aggódnia a gyereke egészsége miatt? Miért kell emiatt leszidni? Szerintem alap dolog lenne a mosdót takarítani, meg nem mellé csinálni (nem betegek és nem is olyan idősek).Ilyenkor mit csináljak? Mondjam meg,hogy nem és inkább veszekedjek?

2019. nov. 16. 12:38
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
82%
Hát akkor hajtsd fel az ülőkét, és ne ülj rá. Ne legyél már ilyen életképtelen, hogy egy wc-t se tudsz használni, ha nem elég tiszta... Már ha kitakarítani derogál
2019. nov. 16. 13:25
 12/34 anonim válasza:
42%
Most komolyan gondoljátok, hogy egy kiskorú álljon neki WC-t pucolni más házában???
2019. nov. 16. 13:26
 13/34 anonim ***** válasza:
68%

Ha általánossal beregisztráltál, remélem legalább életvezetési tanácsokat nem osztogatsz!

(Bár a stílusod eléggé ismerős)

2019. nov. 16. 13:26
 14/34 anonim ***** válasza:
18%

Szia! Sokan mondják hogy takarísd ki a wc-t, de nyilván nem tudod hogyan kell. Először is nézd meg, hogy van-e otthon sósav és domestos/ flóraszept /hypó / bármilyen klóros tisztítószer. Nem kell tőlük félni, csak nagyon vigyázz hogy ne menjen a ruhádra, húzz fel egy gumikesztyűt (gyógyszertárban 50 Ft az egyszer használatos) és ami a legfontosabb, hogy ne használd egyszerre a kettőt, és szellőztesd a helyiséget takarítás közben.

1. Kezdd a sósavval, egyszerűen önts a wc-kagylóba 1-2 decit, kicsit oszlasd el a wc kefével, nem baj ha egy része lefolyik, hagy állni 10 percig.

2. Ha letelt, a kefével súrold át egy kicsit, a lefolyó részt is, és nagyon alaposan öblísd le

2019. nov. 16. 13:30
 15/34 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem eltúlzod te ezt a dolgot egy kicsit, a fő problémád az, hogy nem akarsz a nagyszüleidhez menni és ehhez keresel kifogásokat.
2019. nov. 16. 13:30
 16/34 anonim ***** válasza:
34%
persze majd az általános iskolás unoka takarítja a mamiéknál a klotyót. jó vicc. takarítsa a lányuk (anyukád)! vagy ha az apád szülei, akkor ő, vagy kérje meg anyádat. de nehogymár a kiskorú unoka!
2019. nov. 16. 13:33
 17/34 anonim ***** válasza:
38%

3. A kefét is öblísd le! Ezután jöhet a klóros tisztító, öntesz belőle a perem alá, jól kisúrolod és hagyod állni.

4. Ezalatt egyszer használatos tosztítókendőre vagy wc papírra is öntesz egy kis domestost és áttörlöd vele az ülőkét, alul felül, wc csészét, lehúzót, kefe nyelét, mindent.

5. Ismét alaposan öblítesz, és készen vagy.

2019. nov. 16. 13:33
 18/34 anonim ***** válasza:
80%
Az én nagyszüleimnél kinti WC volt. Egy unoka sem halt meg... Na most mi van? Kedves elkényeztetett kérdező!
2019. nov. 16. 13:43
 19/34 anonim ***** válasza:
82%

Nekem is vannak ilyen problémáim, de muszáj wc-re menni; és ott biztos tisztább, mint iskolában, vagy nyilvános wc-ben.

Én sehol nem ülök rá, és most már rutinból otthon sem, de ezt a közeli hozzátartozóimnak nem mondanám!

2019. nov. 16. 13:49
 20/34 anonim ***** válasza:
91%
Ne ülj rá. Ilyen egyszerű.
2019. nov. 16. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!