A férjem nagyanyját nem bírom elviselni, mit tegyek?
Hát, pedig nem sok más lehetőséged van, mint a tűrés!
A logikusan kifejtett jó érveid semmit sem érnek, ha a mama nem akar megváltozni.
Vagy vedd fel a flegma figurát, és nézd vidáman! ;) [link]
Ezzel nem vagy egyedül,de sajnos őket már nem lehet megváltoztatni.Le kell nyelni a békát és elfogadni olyanoknak amilyenek.
Amikor nekem a gyerekkel rágták a fülemet,mindig azt mondtam,hogy próbálkozunk,de még nem jött össze.
Ilyen rokon minden családban van, keresztanya, vagy nagynéni, unokatestvér, stb., nálunk is. Kész rémálom egy családi összejövetel, állandóan ugyanazok a kíváncsi kérdések, nyaggatás.
Pléh pofával mindenre mondd azt, hogy majd ha eljön az ideje, majd ha én úgy gondolom.
(Karácsonykor azért szólt, hogy miért nem szárítom meg a hajam, csak nagyon nehezen tudtam megmagyarázni, hogy mert most 5 percre szálltam ki a zuhanyzóból...- Ha vendégeket varok, nem 5 perccel előtte mosok hajat)
Azt az évi pár alkalmat azért el lehet viselni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!