Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tegyünk? Engedjük, hogy...

Mit tegyünk? Engedjük, hogy találkozzon az unokánkkal?

Figyelt kérdés
A fiúnkék elváltak. Csak minden második szombaton van láthatása, amihez a menyünk ragaszkodik,hogy azon kívül nem láthatja a pici unokánkat. Viszont nekünk azt mondta akkor látjuk amikor akarjuk, el is szokta hozni nálunk vagy mi is elhozhatjuk magunkhoz mondjuk egy délutánra amikor akarjuk. De csak addig míg tiszteletbrn tartjuk a bíróság döntését és nem próbáljuk kicselezni a fiúnknak a láthatási időt. És ahogy várható volt a fiúnk szinte zaklat minket, hogy rajtunk keresztül hadd lássa többször a kicsit. Valahol sajnáljuk is és szeretnénk neki segíteni, de másfelől örülünk hogy nekünk nem kell pereskedni hogy láthassuk az unokánkat. Mi lenne a helyes döntés?
2019. szept. 25. 09:48
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
72%
Az első pár alkalom után garantáltan kiderül, utána majd lehet még jobban siránkozni. Kizárólag a becsületes út a megoldás, a fiad próbáljon az exével egyezkedni, ti meg örüljetek neki, hogy nem csak havonta egyszer láthatjátok a gyereket.
2019. szept. 25. 12:31
 32/41 anonim ***** válasza:
38%
Azért ez mennyire undorítóan, hogy a kedves menyetek úgy csinál mintha a gyereke a tulajdona lenne. A fiáról helyében megpróbálnám kiharcolni az osztott felügyeletet. A szitut meg ne játszátok ki, ettől a sértett pcsától bármi kitelik, ha bosszúról van szó.
2019. szept. 25. 18:00
 33/41 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező, és a fiatok még szóba áll veletek? Mert szerintem rosszul teszi, én a helyében már az exet is meg titeket is kizárnálak az életemből, legyetek csak boldogok egymással.

Én meg élném a saját életemet úgy, ahogy az nekem jó.

(egyébként lefogadok, hogy a fiad volt a balek, és nem vitte automatice másodfokra a gyermekelhelyezést a bíróságon)

2019. szept. 25. 18:21
 34/41 anonim ***** válasza:
67%
Tényleg lehet a cigányasszonyoknak valami boszorkányos képessége amivel megbűvölik a férfiakat. Én is ismerek egy ilyen nyomorultat, aki otthagyta a csinos, fiatal feleségét meg a két gyerekét egy ronda, nálánál idősebb cigány nőért. Még ha olyan hosszú fekete hajú, szép arcú, vékony, megfelelő helyeken domború roma csajszi lenne, azt mondaná az ember, hogy hát istenem, valakinek ez jön be. De tényleg nagyon ronda. Azóta már elvette feleségül, hitelt vett fel neki, házat vett neki, a házba már be is költözött a 'csáláád'. Teljesen megbolondult. Szóval érdekes, hogy ez nem egyedi jelenség. Mi úgy a haverokkal egymás közt eddig agydaganatra tippelgettünk.
2019. szept. 25. 18:22
 35/41 anonim ***** válasza:
57%
Ne szervezzetek titokban találkozót. És ne beszéljetek kedvesen se erről a menyetekkel. Nem a ti dolgotok, hogy a fiatok és a menyetek hogy rendezi el a láthatást. Ti annak örüljetek, hogy ez a pereskedés nem hat ki az unokátokkal való kapcsolattartásra. Mert ha felhozzátok ez6t a menyeteknek, vagy találkákat szerveztek, előfordulhat, hogy ti se láthatjátok majd ennyit az unokát.
2019. szept. 25. 23:09
 36/41 anonim ***** válasza:
34%

"Nem a ti dolgotok, hogy a fiatok és a menyetek hogy rendezi el a láthatást." - jogos, ahogy az se az ő dolguk lenne, hogy állást foglaljanak a fiuk és a menyük konfliktusában.

Itt a Kérdező semmi egyebet nem tesz, mint hogy az EX menye manipulációjának felülve elárulja a fiát, mert neki az unokázás előbbre való a fia boldogságánál.

Kérdező, remélhetőleg majd ha egy pohár víz fog kelleni neked, akkor is az ex menyedhez fordulsz, és nem a fiadtól vársz el bármit is.

Ahogy meg a fiad új partneréről nyilatkozol, az bicskanyitogató. Nyilván nem kell szeretned, de tiszteletben kell tartanod a fiad választását.

"Abba viszont én sem egyeznék bele hogy ezzel a nővel találkozzon a kisunokám." - szerencsére erről téged a kutya se fog megkérdezni.

"Megcsalta egy hadd ne mondjam milyen nővel, a jó ég tudja mit látott benne, mikor itt volt egy tüneményes felesége." - eszerint meg se kérdezted, de beálltál az ex menyed mellé.

2019. szept. 26. 03:22
 37/41 anonim ***** válasza:
57%
A fiamat semmi esetre se sajnálnám a választását elnézve.Megkérdezném tőle,hogy fordított esetben,ha a menyed jönne össze egy hasonló férfivel,mit szólna hozzá,mennyire féltené a gyerekét? Nem engedném hogy láthassa az unokát,előbb kellett volna gondolkodni.
2019. szept. 26. 04:05
 38/41 anonim ***** válasza:
58%

"A fiamat semmi esetre se sajnálnám a választását elnézve." - őt nem is kell, a jelek szerint még idejekorán megszabadult ettől a manipulatív nőszemélytől...

Akit itt sajnálni kell az a Kérdező, aki épp mostanság veszíti el a fiát.

2019. szept. 26. 10:29
 39/41 anonim ***** válasza:
60%

Attól függ, milyen az apa, és a gyerek mennyire képes ezt felfogni.

Ha én lennék a gyerek titkolnám a családom ostoba része elől, hogy apumat többször látom, ha normális ember és tudom, hogy ez bajt hoz rá.

2019. szept. 26. 10:47
 40/41 anonim ***** válasza:
83%
#39, elvben egyetértek, de itt a gyerek csak 2 éves, tehát nem igen fogná fel, hogy valamiről ne beszéljen az anyucinak...
2019. szept. 26. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!