Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tegyünk? Engedjük, hogy...

Mit tegyünk? Engedjük, hogy találkozzon az unokánkkal?

Figyelt kérdés
A fiúnkék elváltak. Csak minden második szombaton van láthatása, amihez a menyünk ragaszkodik,hogy azon kívül nem láthatja a pici unokánkat. Viszont nekünk azt mondta akkor látjuk amikor akarjuk, el is szokta hozni nálunk vagy mi is elhozhatjuk magunkhoz mondjuk egy délutánra amikor akarjuk. De csak addig míg tiszteletbrn tartjuk a bíróság döntését és nem próbáljuk kicselezni a fiúnknak a láthatási időt. És ahogy várható volt a fiúnk szinte zaklat minket, hogy rajtunk keresztül hadd lássa többször a kicsit. Valahol sajnáljuk is és szeretnénk neki segíteni, de másfelől örülünk hogy nekünk nem kell pereskedni hogy láthassuk az unokánkat. Mi lenne a helyes döntés?
2019. szept. 25. 09:48
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
29%
Rosszul fogalmaztam: szóval a megcsalás nyilván főbenjáró bűn, de nem olyan jellegű, hogy a gyerek eltiltásra kerüljön ilyen módon.
2019. szept. 25. 10:20
 12/41 A kérdező kommentje:

2 éves és kisfiú, nem kislány:-)

Ennyit láthatást ítélt a bíróság, nem tudom miért, nem értek én ezekhez a jogi dolgokhoz. De az biztos, hogy joga van hozzá a menyünknek hogy csak minden 2.szombaton engedje találkozni a kicsi fiúcskával a mi bolond fiúnkat. Lehet felhasználta azt hogy a cigányok veszélyesek a picire, mert cigány nővel csalta meg a fiúnk. De nem ám tiszta,dolgozó,becsületes cigány nővel, hanem egy retkessel, egy putrissal. Nem biztos, hogy emiatt,csak én gondolom hogy lehet.

2019. szept. 25. 10:25
 13/41 Savlekotő ***** válasza:
26%
Én a nőt is el ítélem,megcsalták és,a gyereknek mi köze hozzá.. Semmi. Ezzel őt bünteti,eltávolítja az apjától, később persze már kellene apu,tandíj stb,akkor meg általában ezek a buta nők pofára esnek mert a gyerektől is elmarják a saját apjukat aki majd csinál újat vagy átveszi másét,de ezt nem értik ezek a buta önérzetük miatt..
2019. szept. 25. 10:27
 14/41 anonim ***** válasza:
59%
Nálam is ez a helyzet. Megcsalt a férjem,elváltunk,de soha nem tiltottam a gyereket. Anyósommal és apósommal a mai napig jóban vagyunk. Bármi volt ők is mindig nekem adtak igazat és mellettem álltak. Én elgondolkodtam rajta,hogy ha szeretem a gyerekemet akkor nem fogok ártani neki azzal,hogy szinte tiltom az apjától. Az apja tőlem vált el nem a gyerektől. Az a kisfiú is felnő egyszer és nem hinném,hogy jó lenne neki ha ezt az apja nélkül tenné meg. Anyuka ezt szerintem ha nem változik bánni fogja,főleg ha a gyerek nagyobb korában a fejéhez fogja vágni.
2019. szept. 25. 10:31
 15/41 acelsziv ***** válasza:
54%
Azért a menyetek is szép alak. A gyerekkel bünteti az apát azért amit ellene tett. Hiába barom volt a fiad a gyerek ellen semmit nem tett és lehet jó apa. És a gyereknek szüksége lenne az apjára is.
2019. szept. 25. 10:37
 16/41 anonim ***** válasza:
75%
Valahol megértem,hogy sajnáljátok a fiatokat,de ha a menyetek rajtakap,hogy kijátszodtátok,akkor nem engedi többé hozzátok a gyereket.Nincs teljesen eltiltva az apától se,minden második hétvégén láthatja.Együtt van most is azzal a roma nővel?
2019. szept. 25. 10:46
 17/41 A kérdező kommentje:
Hol igen, hol nem, de tartósan nem. Ocsmány,műveletlen tuskó az a nő. Abba viszont én sem egyeznék bele hogy ezzel a nővel találkozzon a kisunokám.
2019. szept. 25. 10:49
 18/41 anonim ***** válasza:
19%
Hát tényleg egy tünemény a menyetek. Gusztustalan amit csinál. De nektek nem kellene beleavatkozni. Ha a fiad többet akarja látni a gyereket vigye perre az ügyet.
2019. szept. 25. 11:09
 19/41 Andizsuzsi ***** válasza:
73%

A kérdés ugye nem arról szólt, hogy mennyire szemét vagy nem a nő, aki ragaszkodik a bíróság döntéséhez, hanem arról, hogy ezt a döntés a nagyszülő kijátssza-e, vagy sem.

Kérdező! Én azt javaslom, hogy ne. Ugyanis akkor könnyen úgy járhattok, hogy hozzátok sem engedi a gyereket, mehetsz pereskedni, és láthatod az unokádat havonta 1 x. Beszélgetni persze lehet arról, hogy esetleg szigorúan nálatok, úgymond a felügyeletekkel sem engedné-e, hogy az apjával találkozzon, de ennél messzebbre én nem mennék.

2019. szept. 25. 11:25
 20/41 A kérdező kommentje:
Figyelj, én nem fogok rá kígyót-békát kiabálni, nem ő rúgta fel a családját egy büdösbogár miatt. Illetve a bíróság szabta meg ezt a láthatást, ő csak együttműködik a bírósággal ha csak a láthatási napon engedi őket találkozni. Más kérdés, hogy fáj így látni a fiamat.
2019. szept. 25. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!