Mit tegyünk? Engedjük, hogy találkozzon az unokánkkal?
Rosszul fogalmaztam: szóval a megcsalás nyilván főbenjáró bűn, de nem olyan jellegű, hogy a gyerek eltiltásra kerüljön ilyen módon.
2019. szept. 25. 10:20
12/41 A kérdező kommentje:
2 éves és kisfiú, nem kislány:-)
Ennyit láthatást ítélt a bíróság, nem tudom miért, nem értek én ezekhez a jogi dolgokhoz. De az biztos, hogy joga van hozzá a menyünknek hogy csak minden 2.szombaton engedje találkozni a kicsi fiúcskával a mi bolond fiúnkat. Lehet felhasználta azt hogy a cigányok veszélyesek a picire, mert cigány nővel csalta meg a fiúnk. De nem ám tiszta,dolgozó,becsületes cigány nővel, hanem egy retkessel, egy putrissal. Nem biztos, hogy emiatt,csak én gondolom hogy lehet.
Én a nőt is el ítélem,megcsalták és,a gyereknek mi köze hozzá.. Semmi. Ezzel őt bünteti,eltávolítja az apjától, később persze már kellene apu,tandíj stb,akkor meg általában ezek a buta nők pofára esnek mert a gyerektől is elmarják a saját apjukat aki majd csinál újat vagy átveszi másét,de ezt nem értik ezek a buta önérzetük miatt..
2019. szept. 25. 10:27
Nálam is ez a helyzet. Megcsalt a férjem,elváltunk,de soha nem tiltottam a gyereket. Anyósommal és apósommal a mai napig jóban vagyunk. Bármi volt ők is mindig nekem adtak igazat és mellettem álltak. Én elgondolkodtam rajta,hogy ha szeretem a gyerekemet akkor nem fogok ártani neki azzal,hogy szinte tiltom az apjától. Az apja tőlem vált el nem a gyerektől. Az a kisfiú is felnő egyszer és nem hinném,hogy jó lenne neki ha ezt az apja nélkül tenné meg. Anyuka ezt szerintem ha nem változik bánni fogja,főleg ha a gyerek nagyobb korában a fejéhez fogja vágni.
2019. szept. 25. 10:31
Azért a menyetek is szép alak. A gyerekkel bünteti az apát azért amit ellene tett. Hiába barom volt a fiad a gyerek ellen semmit nem tett és lehet jó apa. És a gyereknek szüksége lenne az apjára is.
2019. szept. 25. 10:37
Valahol megértem,hogy sajnáljátok a fiatokat,de ha a menyetek rajtakap,hogy kijátszodtátok,akkor nem engedi többé hozzátok a gyereket.Nincs teljesen eltiltva az apától se,minden második hétvégén láthatja.Együtt van most is azzal a roma nővel?
2019. szept. 25. 10:46
17/41 A kérdező kommentje:
Hol igen, hol nem, de tartósan nem. Ocsmány,műveletlen tuskó az a nő. Abba viszont én sem egyeznék bele hogy ezzel a nővel találkozzon a kisunokám.
Hát tényleg egy tünemény a menyetek. Gusztustalan amit csinál. De nektek nem kellene beleavatkozni. Ha a fiad többet akarja látni a gyereket vigye perre az ügyet.
2019. szept. 25. 11:09
A kérdés ugye nem arról szólt, hogy mennyire szemét vagy nem a nő, aki ragaszkodik a bíróság döntéséhez, hanem arról, hogy ezt a döntés a nagyszülő kijátssza-e, vagy sem.
Kérdező! Én azt javaslom, hogy ne. Ugyanis akkor könnyen úgy járhattok, hogy hozzátok sem engedi a gyereket, mehetsz pereskedni, és láthatod az unokádat havonta 1 x. Beszélgetni persze lehet arról, hogy esetleg szigorúan nálatok, úgymond a felügyeletekkel sem engedné-e, hogy az apjával találkozzon, de ennél messzebbre én nem mennék.
2019. szept. 25. 11:25
20/41 A kérdező kommentje:
Figyelj, én nem fogok rá kígyót-békát kiabálni, nem ő rúgta fel a családját egy büdösbogár miatt. Illetve a bíróság szabta meg ezt a láthatást, ő csak együttműködik a bírósággal ha csak a láthatási napon engedi őket találkozni. Más kérdés, hogy fáj így látni a fiamat.
Kapcsolódó kérdések: