Ti elmondanátok ebben az esetben, hogy dédunokája lesz? Ha igen, hogyan?
Nagymamával már évek óta nem tartom a kapcsolatot, már kicsi koromban éreztette, és egyszer ki is mondta, hogy nem szeret engem, és ebben maradtunk. Amíg nagypapa élt, fenntartottunk miatta egy látszatot, de most már semmi kommunikáció nincs köztünk.
Sokat álmodok mostanában a nagymamával, szinte minden éjjel (pl. elmegyek hozzá megmutatni a kisbabát) és napközben is néha eszembe jut.
Messze lakunk egymástól, és szerintem semmit nem tud rólam az elmúlt 10 évemből.
Úgy tudom az otthoniaktól, hogy mostanában nagyon beteg lett. Nekem egyáltalán nem hiányzott eddig, mert borzasztó egy satrafa, de valahogy mégis úgy gondolom joga van tudni a dédunokáról. (bár nyilván őt se szeretné.) Felhívjam? Küldjek neki levelet? Vagy hagyjam a fenébe? Ti mit tennétek?
Nekem is van ilyen rokonom. Úgy gondoltam, hogy ne rajtam múljon a kapcsolatunk minősége, küldtem meghívót az esküvőnkre. Nem jött el.
A babáról is küldeni fogok neki egy üdvözlőlapot. Esetleg képpel mellékelve. Nem hiszem, hogy különösebben érdekelni fogja, de mégis. A lelkiismeretem nyugodt lesz, ha akar, tudja a számom. Neked is ezt tudom ajánlani, legalább a magad lelki békéje miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!