Ti elmondanátok a párotoknak, hogy nem bírjátok a tesóját és/vagy annak párját?
Jelen esetben a testvér férfi, a párja pedig nő.
Mi a párommal négy éve vagyunk együtt. Ez alatt az idő alatt mindenki szülinapjára el lettem cipelve, mindenkinek vettem/készítettem ajándékot, de én a szülinapomra eddig még egy jókívánságot sem kaptam vissza tőlük.
Tavaly karácsonyra a párom testvére és barátnője az anyukájuknak fényképalbumot adtak ajándékba, amiben többnyire a gyerekük szerepelt. Mindenkiről volt fotó az albumban: a csaj tesója, legjobb barátnője, a harmadik emeleti bözsinéni is, ahogy szórakoznak a gyerekkel, de én valahogy kimaradtam (pedig rólam is készültek fotók).
Mindemellett számukra állandó humorcélpont az, hogy én vagyok köztük a legfiatalabb (28 éves vagyok, a csaj 31). Olyan kínos és megalázó poénokat süt el a csaj, mintha azt szeretné sugallani, hogy én egy tizenéves csitri vagyok.
Nagyon elegem van belőlük, de a párom nagyon szereti őket, nem akarok emiatt veszekedni, de mostanra már gyomoridegem van, ha tudom, hogy találkoznom kell velük.
Szerintetek elmondjam a páromnak, hogy rohadtul az idegeimre mennek? Mert sajnos annyira elfogult velük szemben, hogy ilyeneket nem vesz észre.
Ha azzal próbálnál beszélni négyszemközt, akiről szó van, lehet, hogy észbekapna, vagy normálisabban viselkedne.
Mondjuk az fura, hogy - mint írod - te soha nem kaptál semmit, pedig vettél nekik alkalomra ajándékot és fotoalbumból is kihagytak.
Nem tudom mit lehetne tenni, ha a palid nem áll ki melletted, nem érzékeli, hogy ez neked mennyire kínos. Ráadásul annyira imádja őket és rád nincs tekintettel.
Egyben biztos vagyok, te sokkal jobb nő lehetsz, mint a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!