Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nemsokára megkereszteljük a...

Nemsokára megkereszteljük a 4,5 éves kis unokámat! -és nem tudom mit vegyek, , vagy adjak neki! -valakinek jó tanács?

Figyelt kérdés
A gondom az ,hogy a kislány nem él velünk,mivel az anyukája megesett a fiamtól,nagyon szeretjük a kislányt,az apukája, rendszeresen fizeti a gyerektartást. Sőt még -e mellé még nagyon sok mindent vesz neki!- ruhanemű,,cipő,,játékról ,,édességről nem is beszélve!Nos itt most az a baj,hogy mi nem mehetünk oda a keresztelőn,mert a mostani párjától van egy kisfia,és azt is egy napon keresztelik a két gyermeket,csak más időpontba! A kislányt elhozzuk ide hozzánk ha meglesz keresztelve,hogy a másik gyereket is megtudja az a család keresztelni. én csinálok az én rokonságomnak itt egy kis ebédet,tortát,,sütit,stb... Pénzt nem szeretnénk az anyukának adni,mert volt rá példa ,hogy mivel apuka távol dolgozik,és 15-ig nem tudta volna odaadni neki a gyerektartást,így eljött érte,,és én adtam neki oda! És mikor megkapta az volt a válasza: JÓ LESZ A PRIVIDENTNEK!- hát én erre nagyon mérges lettem,de nem szóltam neki,hiszen ezt a pénzt a gyermekre kéne költenie! EZ EGY PÉNZ ÉHES NŐ AMÚGY IS! Nos?-ki mit tanácsolna?-mit adjak a csepp unkámnak amit csak övé lehetne!
2019. aug. 9. 18:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
* hupszi nem szalmas hanem szamlas !
2019. aug. 11. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!