Nemsokára megkereszteljük a 4,5 éves kis unokámat! -és nem tudom mit vegyek, , vagy adjak neki! -valakinek jó tanács?
Már bocs, de miért élne veletek a kislány? Van neki anyja meg apja is. Hogy a kislány apja fizeti a gyerektartást és gondoskodik a lányáról, az teljesen természetes. És amíg a gyerek el van látva, van hol laknia, van mit ennie, van mit hordania addig a gyerektartás rá van költve. Teljesen mindegy, hogy épp melyik darab bankjeggyel fizettek érte.
Jó tanács: törődj a saját dolgoddal, ne áskálódj anyuka ellen.
A kislánynak meg vegyél valami játékot amit szeret, valamit amire nagyon vágyik.
Mama!!! Vegyel vissza gyorsan, okes ?
Mi az Ur Istenert elne Veletek/Onokkel a gyerek !????? Mi van ?
Szerintem jobbat tennel ha elfelejtened azt a kislanyt mivel igy irsz az anyukajarol.. jobbat teszel vele. Mama..
Igazuk van az elöttem íróknak.Ez nem "Mamához" illő viselkedés, attól mert nincsenek együtt a fiaddal még nem kellene így beszélned az unokád anyjáról, biztos okuk volt hogy szétmentek. Nem tartozik rád.
Vegyél valami játékot neki amit szeret.
Miért ne mehetnétek amúgy oda?? Mit csináltál, hogy nem akarnak oda engedni?
Normális helyzetben ez nem lenne gond...én amúgy majdnem sajnáltalak, de tényleg, ahogy írják...mi az, hogy a lány esett meg....a fiad felelőtlen.
Szóval inkább maradjnak el a providenttel, az szálljon rájuk többet kérve,fizetést tiltva, akkor majd könnyebb lesz a gyereknek?? A gyerek biztos nem hal éhen attól, hogy jól jön nekik a pénz egy tartzozásra épp...
amúgy: jah,játékot. Vagy akár kis érmet, ami emlék lesz neki felnőttként. Vagy medált, nem tudom, mennyit akarsz rá költeni, meg akkor ékszerrel meg azon paráznál, hogy zálogba adja provident miatt
"nagyon szeretjük a kislányt,az apukája, rendszeresen fizeti a gyerektartást. Sőt még -e mellé még nagyon sok mindent vesz neki!-"
Látom nálad a szeretet kimerül a pénznél...
Szomorú. Időt is szokott azért tölteni a lányával a kedves fiad? Még jó, hogy rendszeresen fizeti a gyerektartást, ha már megcsinálni meg tudta! Ki ne tüntessük érte véletlenül???
Amúgy megkérdezted, mit vettek a providentből? Lehet gyerekszoba bútort Mi pont most cseréltük a gyereknek, mert megy suliba, új ágy új szekrény, íróasztal: 150ezer.
SZóval lehet ám a gyerekre is költeni sokat!
Gondolod az a gyerektartás fedezi a gyerek MINDEN költségének a felét?
Vegyél valami játékot, amit szeret (már ha ismered annyira az unokádat)...
Mama! Itt azzal van a gond,hogy On nem latja h az edes fia nem huzta fel az ovszert es ugyanugy benne van a tortenetben mint a "megesett" holgy..
Szoval nem fonunk baberkoszorut az On fianak amiert gyerektartast fizet! Vili? 😁😁
Tovabba ha nem volt tervezett a kislany akkor nem csak az anya volt felelotlen. De mivel mar megvan a kislany es jot akarnak neki az anyjat ne hordja el mindenfele cedanak ! ;) En pl szinten elvalt szulok gyereke vagyok en boritekban kaptam a penzt kp ban a dolgaimra. De ez a start szalmas dolog tok jo otlet !! Ez gondolja at. 😀
Kicsit csiposnek erzem az On stilusat. Ha utolag felnottkent tudnam meg h nagyanyam igy beszelt anyamrol.. huhu biztos eltettem volna befottnek ! De ilyen nem volt!
Mondjuk en apamekkal mindennemu kapcsit megszakitottam es nevet is valtoztattam!! De nagyon nyomos okkal! Edesanyameknak koszonhetek mindent!
Onok legalabb szeretik a kislanyt nem ugy mint az idiota apamek engem. XD :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!