Mi oka lehet annak hogy az exem letiltotta a családomat?
Figyelt kérdés
Ő szakított velem. Nem tudom hogy ehhez köze van, de még egy haverja is rám írt, nem írtam vissza. Utána mikor volt apunak, anyunak a születésnapja írt nekik, de mivel ő megbántott engem, nem írtak vissza. Ezután letiltotta őket.2019. júl. 23. 13:57
31/38 anonim válasza:
Mert itt mindenki hülye, te vagy helikopter, és nem a te életedet éljük, így nem tudatunk semmit, nem tudunk tanácsot adni, pedig szerintem köztünk is vannak, akik átéltünk ezt-azt. Még fiatal vagy, ezért nem látod, hogy igazából a legtöbb válasz segítség lett volna. Ha tényleg bántalmazás volt a kapcsolatotokban, a saját érdekedben felejtsd el a srácot, de a tapasztalatokat nem. És ne legyél buta legközelebb , egy kapcsolat nem arról szól,hogy az egyik fél egy állat, a másik meg tűri.
32/38 anonim válasza:
A tiltás csak akkor derül ki, ha írni akarsz neki. Én is tiltottam volna a szüleidet, ha ekkora surmók, hogy egy köszönömöt nem tudnak odavakkantani.
33/38 anonim válasza:
De az miért zavar, hogy letiltotta őket?
34/38 anonim válasza:
Az első válaszoloknak, miert irnának vissza szulei??? Ha megbántották a lányukat?? Kiváncsi lennek ti hogy tennetek.. szerintem jogosan nem írtak vissza :) nevetsegesek vagytok hogy ezen haborotatok fel, lehet le pntozni is,!!!
35/38 anonim válasza:
Kerdezo temeg nefoglalkozz azzal h letiltotta oket!!, felejtsd el kezdj uj eletet mert ez gyerekes, azt nezegetni hogy ki tiltott ki.
36/38 anonim válasza:
34!
Mert úgy illik. De ha nem akar viasza írni nincs gond, csak az nem érthető, hogy ezt a kisalyn miért zavarja ezek után, ha expasi letiltja anyucit és apucit.
37/38 anonim válasza:
Oke oke Hat ha illik ha nem, szerintem jogos:) hogy miért érdekli?, mert nemtette túl magát az egész kapcsolaton, szakitáson, csak magának se vallja be.és ezért figyeli meg ezt. Én meglehetősen sajnálom mert elég butus hogy ilyenekkel foglalkozik minthogy, kezdene uj lappal es ide ír kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!