Mi oka lehet annak hogy az exem letiltotta a családomat?
Ok. Mocskos szemétláda volt, értjük. Akkor nem jobb hogy megszabadultál tőle? Mit érdekel hogy mit csinál a Facebookon és hogy ki az ismerőse? Én már aznap letöröltem volna az ismerőseim közül amint vége a kapcsolatnak. De ezek szerint a teljes család leskelodik utána, mert te, kicsilany még mindig bele vagy esve mint az ólajtó
2019. júl. 23. 14:25
Jól tette. Te meg mi a szent szarnak foglalkozol még mindig vele, főleg, ha még szarul is bánt veled? Mennél megint házhoz a pofonért vagy miért is nem mindegy, hogy mit csinál?
A szüleid sem fognak emiatt eret vágni szerintem.
2019. júl. 23. 14:26
13/38 A kérdező kommentje:
Nem azért érdekel, mert szeretem, hanem mert nem értem a szándékát. De amúgy sose jönnék vele össze újra. A szüleim meg sose leskelődtek utána.
14/38 A kérdező kommentje:
Amúgy én míg jártunk kívántam az anyjának boldog születésnapot, még válaszra se méltatott, pedig akkor még együtt voltunk.
Hogy derült ki, hogy letiltotta őket? A face erről nem küld értesítést. A szüleid utána még keresték volna, vagy mi?
Miért érdekel ez téged egyáltalán?
2019. júl. 23. 14:30
Veled szakított, mert nem kellettél neki, már tudja, hogy a szüleid nem bírják, minek tartsa fent velük a kapcsolatot?
Teljesen normális, hogy megszabadul az ember attól, aki nem kedveli.
"Az nem bunkóság ahogy az együtt járás alatt rosszul bánt velem? Nem fogom kifejteni, de akkor se bánt velem jól, egy csomót idegeskedtem miatta, álmatlan éjszakáim voltak is, míg jártunk is."
Ebben az esetben meg Neked kellett volna őt kirúgni, de két lábbal. Miért nem tetted meg? Miért tűrted el, hogy bántalmazzon? Most meg az a baj, hogy letiltotta a családodat. Miről is van szó?
Ha annyira rosszul bánt volna veled a kapcsolat ideje alatt,akkor magadtól lépsz ki.Ha te tűrted és Ő szakíthatott veled akkor így jártál.A szüleid részéről bunkóság volt nem megköszönni a jó kívánságot.Egyértelműen én sem tartottam volna tovább igényt rájuk mint ismerősök.
2019. júl. 23. 14:33
19/38 anonim válasza:
Mi válaszolók vannak itt. Persze a lány családja bunkó, mert hallani se akarnak a fiúról? De ez nem baj ha a fiú anyukája nem reagált a lány köszöntésére. Amúgy meg letiltani csak abban az estben szoktam ha valakit nem akarok hogy írjon, különben ha valakit csak nem akarok látni elég egy törlés is. Amúgy meg az imserősök kevesebb számából is észrevehették a törlést.
2019. júl. 23. 14:38
A szüleid is bunkók voltak. Értem én,hogy megvan sértve a kicsi lelked, de ha olyan nagyon rosszul bánt veled, miért nem szakítottál korábban? Miért nem örülsz annak,hogy megszabadultál tőle? Hmm? Azért mert a kapcsolatotok egy rakás szr volt , nem azt jelenti,hogy nem köszöntheti fel a szüleidet. Nem egyeztetek oké, de legalább volt annyi benne,hogy felköszöntse őket illemből, de a szüleid válaszolni se akartak ami egyenlő a gyerekességgel. S akkor téged miért érdekel miért tiltotta le őket? Könnyű a válasz : mert nem érdeklik a szüleid. Még annyit se képesek visszírni ,hogy "köszönöm", akkor minek tartani őket? S minden nap megnéztétek a profilját,hogy tudjatok meg valamit róla,hogy tán ezzel jár vagy azzal,hogy olyan jól tudjátok már,hogy tiltotta őket. Még mindig nem értelek, miért a jó Istenért érdekel téged ez? Az ő baja nem a tiéd.
2019. júl. 23. 14:41
Kapcsolódó kérdések: