Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi oka lehet annak hogy az...

Mi oka lehet annak hogy az exem letiltotta a családomat?

Figyelt kérdés
Ő szakított velem. Nem tudom hogy ehhez köze van, de még egy haverja is rám írt, nem írtam vissza. Utána mikor volt apunak, anyunak a születésnapja írt nekik, de mivel ő megbántott engem, nem írtak vissza. Ezután letiltotta őket.
2019. júl. 23. 13:57
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
93%
Tehát a szüleid bunkók voltak, és azon vagy felháborodva, hogy az exed ezt miért nem tűrte.
2019. júl. 23. 14:04
 2/38 anonim ***** válasza:
86%
De arra kivancsi vagy mit miert tesz az exed.Istenem...neked sincs eleted hogy a maseval foglalkozol
2019. júl. 23. 14:04
 3/38 A kérdező kommentje:
Ő nem volt bunkó mert megbántott, és elhagyott? Vagy másnak a családja jópofizik az exszel? Én se írtam az ő szüleinek.
2019. júl. 23. 14:06
 4/38 anonim ***** válasza:
97%
A párkapcsolatok időnként veget ernek. Ebben semmi bunkóság nincs. Ha valaki veszi a fáradtságot és ír egy köszöntő üzenetet, akkor arra illik minimum egy kösz-t válaszolni. A szüleid voltak a bunkók. De ha nem reagalnal amúgy se, nem mindegy hogy le vannak e tiltva vagy sem? Vagy csak leselkedni akarnak utána?
2019. júl. 23. 14:09
 5/38 aranyos121 ***** válasza:
96%
Mért zavar téged hogy le tiltotta őket? Mi van akkor ha le tiltotta? Úgy se vagytok már együtt.
2019. júl. 23. 14:15
 6/38 anonim ***** válasza:
100%

Dedó a köbön.

Bunkóság nem megköszönni a jókívánságot. Minek nézegesse akkor őket?

2019. júl. 23. 14:19
 7/38 anonim ***** válasza:
51%

Jópofizni nem kell az ex-szel. Egy születésnapi jókívánság pedig úgy gondolom, nem a jópofizás kategóriájába tartozik. Te sem írtál az ő szüleinek? Elég baj, mivel ha vége egy kapcsolatnak, arról nem a szülők tehetnek, és rájuk nincs miért haragudni. Egyébként is:

"Búcsúzni csak nagyon szépen szabad,

Felesleges minden büszkeség,

Szemrehányás, durva szó és harag,

A múltat fájón csúfoló beszéd."

2019. júl. 23. 14:20
 8/38 A kérdező kommentje:
Az nem bunkóság ahogy az együtt járás alatt rosszul bánt velem? Nem fogom kifejteni, de akkor se bánt velem jól, egy csomót idegeskedtem miatta, álmatlan éjszakáim voltak is, míg jártunk is. Csúnyán is szakított velem, ezt a szüleim is tudják.
2019. júl. 23. 14:20
 9/38 A kérdező kommentje:
Ha egy bántalmazó kapcsolatban voltam is ugyanígy vélekednek egyesek? Nem írom le miket csinált, de sajnos ilyen volt a kapcsolatunk, és én voltam a bántalmazott.
2019. júl. 23. 14:22
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

Helyesen tette.

Azt csinálta bután, hogy szakítás után még írt a szüleidnek. Minek?

Könnyen lehet, hogy a köszöntésre való vissza-nem-írás után egyszerűen megbeszélte valakivel (pl. szüleivel), akik mondták, hogy tök fölösleges a kapcsolattartás, mostantól idegenek egymásnak, és ez után tiltotta le őket.

2019. júl. 23. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!