Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi oka lehet annak hogy az...

Mi oka lehet annak hogy az exem letiltotta a családomat?

Figyelt kérdés
Ő szakított velem. Nem tudom hogy ehhez köze van, de még egy haverja is rám írt, nem írtam vissza. Utána mikor volt apunak, anyunak a születésnapja írt nekik, de mivel ő megbántott engem, nem írtak vissza. Ezután letiltotta őket.
2019. júl. 23. 13:57
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
81%

Utolsó!

A fiú anyja is bunkó, hogy nem reagált, de ő nem írt ki kérdést.

Amúgy meg hacsak nem 10 ismerőse van valakinek, amit kétlek, nem nagyon tűnik fel hogy egyel kevesebb van. Akkor derül ki csak hogy ki lepett le, ha keresgél az ember.

2019. júl. 23. 14:42
 22/38 A kérdező kommentje:
Amúgy rosszul írtam mert apu visszaírt neki, de utána anyu meg nem, mégis tiltotta őket.
2019. júl. 23. 14:48
 23/38 anonim ***** válasza:
92%
És ez téged miért érdekel? Semmi közötök már egymáshoz. Hány éves vagy, 13?
2019. júl. 23. 14:50
 24/38 anonim ***** válasza:
93%

Miért foglalkozol még az exeddel? Nem tudod, mi a szándéka? Megszabadulni tőletek. Ezért tiltotta a szüleidet.. Egyébként hogy zajlott a beszélgetés??

-Kislányom megnéztem neked a Józsi profilját, de képzeld már nem vagyok az ismerőse.

-Úristen, mi lehet ezzel a szándéka? Írok ki egy kérdést gyakorira.

Amúgy, ha annyira bántalmazó lett volna az a kapcsolat, örülnél, hogy soha többet nem látod, és sikerült tőle megszabadulni,és soha, de soha nem akarnál beszélni az egészről, főleg nem bizonygatnád egy rakat idegennek. Lövésed nincs, milyen egy bántalmazó kapcsolat, csak írod a nagy szavakat. Ha mégis bántott a srác, hol volt anyu és apu? Ők nem vették észre? Ők a rossz szülők vagy te unatkozol túlságosan?

2019. júl. 23. 15:00
 25/38 anonim ***** válasza:
88%
Ezért nem vagyok fent közösségi oldalakon. Nekem ilyen gyerekes cirkuszra nincs szükségem.
2019. júl. 23. 15:06
 26/38 A kérdező kommentje:
Amúgy 20 éves vagyok, és szerintem senki nem éli az életem, vagy nem érzi azt amit én érzek. Én meg nem bizonygatok senkinek semmit, én tudom mi történt közöttünk, anyuéknak meg nem mertem elmondani, hogy mi történt velem.
2019. júl. 23. 15:08
 27/38 anonim ***** válasza:
91%
Arra még mindig nem sikerült válaszolnod, hogy téged ez miért érdekel?
2019. júl. 23. 15:15
 28/38 anonim ***** válasza:
90%
Kezdem érteni a srácot, miért szakított veled, és miért akart megszabadulni az egész családodtól.
2019. júl. 23. 15:19
 29/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mégis miért vártam hogy valaki normálisan válaszoljon anélkül hogy beszóljon nekem.
2019. júl. 23. 15:22
 30/38 anonim ***** válasza:
87%
Tudod, a facebook-nak megvan az az átkos tulajdonsága, hogy ha csak törölt volna az ismerősei közül Titeket, akkor is felajánl olyan ismerősöket, vagy "jó szándékú" ismerősök ajánlhatnak ismerősnek olyan embereket, akiket a büdös életben nem akarna látni. Ezért tiltotta le.
2019. júl. 23. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!