Hogyan viselkedjünk az anyósommal? Bőv. Lent
Figyelt kérdés
amikor megismertem,normális volt,megszerettem.összeházasodtunk,babás lettem,mindenki nagon várta az unokát.hazajöttün a krházból,minden nap jött,aztán valszínű ez volt a baj,mert kezdett mindeben kifogást találni.a gyerek túl van etetve,ne teregessünk a szobában,stb.ez így ment 5 hétig,nem szóltam egy árva szót se.aztán egy nap jött,el akarta venni a gyereket a kezemből,én meg csak simán megkérdeztem tőle,mosott-e már kezet,adhatom-e a gyereket.na ez kiverte a biztosítékot,üvöltözött,hogy mit képzel "ez" magáról,tudom én mi a dolgom,te meg fiam hülye vagy!(gondolom,hogy engem vett feleségül)így kiabálva kiviharzot a lakásból,azóta sem jött.a férjem persze mellém állt,hisz otthon volt,hallotta.na de azért én úgy voltam vele,ngem nem kell szeretni,de a gyereknek csak a mamája,ezért mondtam a férjmnek,vigye el a gyereket hozzájuk hetente ,mert azt nem mondhatom,hogy ne szeretnék.ez viszont már 3 hónapja volt,többször úy jött tőlük haza a férjrm,hogy összevesztek(nem miattam,csak kötekedik az anyósom),és mikor mondta neki,hogy rendezni kéne a kapcsolatot,azt felelte,ő nem tudja ezt elfelejteni,már felkészültek apósommal,hogy nem látják az unokát!egyrészt nem ismeri ennyire a fiátmeg engem,hogy ilyet nem tennénk?másrészt ez akkor már így lesz míg élünk?nagyon szar,mert én mindig tisztelettel beszéltem vele,a férjemet is egy baleknak nézik,csak mert nincs diplomája,és tudják,ha megsértik,akkor sem fog haragot tartani,mert a szülei.a hugának mmeg kinyalják a seggét,csak mert diplomás,pedig tojik rájuk,kiköltözött külföldre,és ha vele így viselkednének,sose látnák többet.szerintetek mit csináljak?2010. júl. 10. 22:40
11/11 anonim válasza:
Hát igen,ez olyan kényes kérdés,mármint megkérdezni,hogy tiszta-e a keze,én is nagyon sokszor éreztem magam rosszul,volt olyan,hogy az illető elkerekedett szemekkel állította,hogy ő most mászott ki a zuhany alól,neki tiszta a keze,csak éppen azt felejtette el,hogy két perce jött ki a boltból,ahol gondolom fizetett is...az én kislányom is pár hetes volt ekkor.Pedig ezen nincs mit megsértődni,ha anyósod a gyerek érdekeit tartja szem előtt,akkor megérti.Igazán sajnálom,hogy ilyen anyósod van,de szerintem én sem mennék a helyedben hozzá.Lehet,hogy okos enged,szamár szenved,de én sem szívesen mennék oda ahol nem látnak szívesen.Ne rágd magad,nem neked kellene szarul érezned magadat ebben a helyzetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!