Hogyan segithetnénk vagy hogyan viselkedjünk?
3lány barátnőről lenne szó.Óvodás korunk óta jóban vagyunk,középsuliig sűlve főve együtt voltunk.
Aztán én kicsit elmaradoztam tőlük,ők élték a további életüket,bulik.
Ritkán ugyan de találkozgattunk,dumálgattunk.
Tavaly az egyik lány férjhez ment,én szültem a másik lánynak megvolt az első pasi az életében.
A lényege az egésznek hogy ujra szerettük volna épiteni a barátságot,minden jól ment amikor is a szingli lány elkezdte mesélni hogy neki milyen rossz hogy egyedül van,nagyon hiányzik neki egy társ,csak csendben ültünk és hallgattuk.Meglepődtünk mert eddig mindig azt mondta neki igy jó az élete,bulizni,élni.Nagyon megsajnáltuk őt,de mit lehet ilyenkor mondani?sablonszöveggel nem akartam előjönni.Azóta nem találkoztunk,kinosan érzem magam hisz hogy beszélhetnék én a boldogságomról ha ő meg közben szenved.
Te mit tennél ebben a helyzetben?
28N
Jár ismerkedni,folyton bulizik,rengeteg fiu ismerőse van,társasági lény.Sokszor volt már reménytelenül szerelmes.Csinos,most még le is fogyott,amugy sem volt csúnya.Nem értem mi baj,28éves egy kapcsolata volt az is 2hónapos.
Párom szerint olyan kisugárzása van hogy taszitja az embereket,erről nem tehet.
Mikor beszélgettünk róla is érdeklődtünk,tehát nem csak arról volt szó hogy velünk mi van,csak igy már nehéz hogy tudjuk ő is arra vágyik ami nekünk adott,de nem tudunk sehogysem segiteni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!