Tönkreteszem egy ember életét. Mit csináljak?
Sziasztok!
Iszonyú lelkiismeretfurdalásom van apukám miatt. Egy két hete történt családi veszekedés során elmondta nekem apukám, hogy tulajdonképpen csak miattam nem vált el anyukámtól, mert szerette volna, hogy mindent megkapjak és tovább tudjak tanulni, illetve, hogy anyukám már rég túllépte azt a határt, amit ő el tud viselni egy nőtől, és csak miattam nem válik el.
Azóta rémesen érzem magam. Ha én nem lennék apukám már boldogan élne egy másik nővel, nem kéne félnie a folytonos veszekedésektől, és a kisebb-nagyobb csetepatéktól. Azt is mondta még, hogy megvárja, amíg befejezzük a tesómmal a tanulmányainkat és utána elválik. Nem tudom, hogy ezt most hirtelen felindulásból mondta-e, vagy valóban komolyan gondolja, de én azóta iszonyúan érzem magam. Tönkreteszem egy ember életét. Ha én nem lennék, sokkal boldogabb lenne mindenki. Legszívesebben elmennék itthonról, de még nem lehet. Nem akarom, hogy bárki is szenvedjen miattam.
20/L
(Az első)
Azt mondta, hogy el fog válni, miután befejeztétek a tanulást. Ha most akkor még vár, akkor kevesebb esélye lesz újra felépítenie valamit. Vagy akkor igaza van az utánam szólónak és nem is akar igazán elválni (vagy csak túlságosan fél). Tudd meg, hogy mit akar valójában.
22:14-nek tökéletesen igaza van!
Nem él az ember egy másikkal,akit a háta közepére sem kíván, HÚSZ ÉVIG !
Csakis gyávaságból,kényelmességből.
Édesapád "mártír" szövegével ne foglalkozz.Ha elvált volna,akkor is meg tudott volna adni nektek mindent.
Nem hiszem,hogy "feláldozta a boldogságát",ez csak duma.Ráadásul a gusztustalan,gyáva duma fajtából.
Bocs.
Rád hárítja apukád a felelősséget, mert ő nem akarja felvállalni.
Egy felnőtt ember, ha akar, akkor elválik. Tudja jól ő is, hogy ez egy olcsó kifogás. Ha külön élnek a szülők is lehet a gyerekeket jól nevelni, tanítattani.
Hidd el, hogy régen elvált volna, ha azt akarná, csak könnyebb rád fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!