Hogyan mondjam el a páromnak?
28!
Viszek vendégségbe virágot, bonbont, vagy egy üveg bort. Párizsit, kenyeret, filezett csirkemellet nem igazán szokás....
30!
Ha lettem volna, akkor egyértelműen szólok. Felnőtt nőként erre mindenki képes, pláne ha a partnerének kell hogy szóljon. Elvégre egy kapcsolat alapja kell hogy legyen, hohy mindig minden témát meg tudunk beszélni.
#31: Bor, kávé, csoki a gyerekeknek, gyümölcs kosár, stb. Nem azt írtam, hogy csirkét viszünk.
A kérdező pasija viszont nem visz semmit. Nekem legalább is úgy jön le.
Egy év szeretői viszony után már intimebb ajándék is szokott lenni, mondjuk parfüm, egy szép fehérnemű, egyebek.
Gyerekeknek Jàték, ceruza, színező, egy-egy ruhadarab.
De minden alkalommal üres kézzel odaállítani, aztán jóllakni, az mifelénk bunkóság.
Nem írta, hogy nem visz semmit.
De magyarázd meg nekem, kérlek, ha enyhire semmire se jó, bunkó, zabagép a pasi, akkor miért is vannak együtt?
36-os, te e hülye troll vagy, nem AKAROD megérteni, hogy miről van szó (ha pedig tényleg nem érted meg, akkor szellemi fogyatékos vagy, szóval egyik se jobb).
Itt nem szimpla vendégeskedésről van szó, hanem RENDSZERES látogatásról a pasi részéről. Úgy, hogy mindig üres kézzel megy, természetes neki, hogy meg van zabáltatva, és még a gyerekek nasiját is felzabálja.
Mi ebben olyan nehéz, hogy nem ér fel az agyadig?
37!
Az, hogy
1, ha ilyen xar alak, miért van vele?
2, felnőtt nő, aki ráadásul még gyereket is nevel hogy lehet ennyire önállótlan és kommunikációra képtelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!