Hogyan mondjam meg a páromnak, hogy ciki a ház amiben lakunk?
Figyelt kérdés
Abban a házban lakunk amit a párom vett a volt feleségével együtt. A ház nagyon picike, másfél szobás régitipusú.
Nekem nem tetszik az elrendezése sem, rosszak az ablakok stb.
Nem szeretném megbántani a páromat, de szégyellem a házat az ismerőseim előtt.
2014. jan. 29. 20:58
1/43 anonim válasza:
Akkor vegyél egy jobbat! Hány éves vagy?
2/43 anonim válasza:
Akkor menj a híd alá és fogadd ott az arisztokrata ismerőseid!!
3/43 anonim válasza:
Mi lenne ha kicsinosítanád? Amikor beköltöztünk a lakásunkba szinte mindent cserélni kellett. Egy éven át mást se csináltunk csak csempéztünk ajtó-ablak csere, én raktam fel a tapétát, meszeltem... szóval nem egy nagy dolog, a googleba ha beírod amit keresel elég sok találatot kapsz onnan szedtem össze én is a javításhoz a munkafázisokat, életemben először csináltam, de meg tudtam csinálni. Hajrá...
4/43 A kérdező kommentje:
Felújításra nincs pénzünk. Az egyetlen megoldás az lenne, ha a párom eladná és venne egy sokkal jobbat.
2014. jan. 29. 21:06
5/43 anonim válasza:
"Akkor menj a híd alá és fogadd ott az arisztokrata ismerőseid!!"
:D :D :D
Hát ez nagyon jó! :D
6/43 anonim válasza:
MErt új házra van?
És ezt megveszi valaki annyiért, hogy ennél jobbat vegyetek?
Úristen.
Ugye ez valami kamu kérdés csak, amivel hergelni akarod a népet, ennyire gyerekes amúgy se lehetsz...
7/43 anonim válasza:
Én jelenleg egy kunyhónak is örülnék, ha csak úgy az enyém lehetne, nem hogy még azzal foglalkozzak, hogy néz ki, mekkora..
8/43 anonim válasza:
9/43 anonim válasza:
Szerintem semmi közöd a párod lakásához, vagy házához!
Neked van már sajátod?
Mert az az övé...
A sajátod felett rendelkezzél, meg cikizd le!
10/43 anonim válasza:
tényleg marha ciki lehet, hogy van egy ingatlana, ellenben neked nincs ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!