Hogyan mondjam meg a páromnak, hogy ciki a ház amiben lakunk?
Figyelt kérdés
Abban a házban lakunk amit a párom vett a volt feleségével együtt. A ház nagyon picike, másfél szobás régitipusú.
Nekem nem tetszik az elrendezése sem, rosszak az ablakok stb.
Nem szeretném megbántani a páromat, de szégyellem a házat az ismerőseim előtt.
2014. jan. 29. 20:58
41/43 anonim válasza:
Szeretném látni a válaszaidat a feltett kérdésekre. Már csak a tisztánlátás miatt. Érdekelne engem is, hogy te mivel szállsz be a közösbe....
42/43 anonim válasza:
1. Szerintem nem kötelező ott laknod. Hívd a saját házadba a vendégeidet, abba amelyiket nem szégyelled, vagy ne hívd őket sehova.
2. Hívj értékbecslőt aki megmondja mennyit ér a ház, illetve mennyiért lehetne most eladni. Nézd meg hogy abban az árkategóriákban mik vannak még. Aztán gondolkozz. Én még olyan hirdetést nem láttam hogy "kastélyomat halastóval egy putriért elcserélném".
43/43 anonim válasza:
A mai világban az ember összeteheti a két kezét, ha van egy saját háza, akármilyen is az. Te biztosan valami burzsuj sznob családból származol, csak azt nem értem, akkor miért ereszkedtél az átlag emberek közé.. Gondolom a felsőbb körökben mozgó emberek számára kevés voltál, amin nem is csodálkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!