Páromnak volt egy rendőrségi ügye, már egy hónapja. Még mindig nem kapott értesítőt. Lehet, hogy már nem is nyomoznak és lezárták az ügyet?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 08:34
1/15 anonim válasza:
az én rendörségi ügyem, amiben én vagyok a sértett 3 éve tart... az elkövetöt évente egyszer, ha megkeresik..:S engem is kb. annyiszor, általában olyan indokkal, hogy már biroságon van az ügy, de visszadobta,k mert ki kell még egésziteni a tanuvallomást stb. stb.
2/15 anonim válasza:
Mi tettünk feljelentést garázdaság miatt, már három hónapja semmi...Naaa, jó munkához idő kell...
3/15 A kérdező kommentje:
Lehet nem is lesz belőle semmi?
2014. jan. 17. 08:51
5/15 A kérdező kommentje:
Lopás
2014. jan. 17. 08:58
6/15 anonim válasza:
Tuti, hogy lesz belőle ügy. A lopást nem szokták elfelejteni. Gondolom egy kicsit hosszadalmasabb az ügyintézés, meg esetleg a vádemelés stb.
7/15 A kérdező kommentje:
Ha annyira foglalkoznának vele benttartották volna mivel visszaeső.
2014. jan. 17. 09:06
8/15 anonim válasza:
6. tölem is loptak, 500 ezret, plusz az 500 ezres laptopomat, az az ember lopott még illetve kicsalt pénzeket mástol is..több milliorol van szo. 9 éve semmi hir..a végrehajtás sem tud mit tenni..az illetöt rabositották, majd szépen hazament. a pasi ellen akkor volt beadva 8 feljelentés..
9/15 anonim válasza:
A magyar rendőrség meg a törvények rakás fos. Párodat kb. még ki is fogják tüntetni!
10/15 anonim válasza:
Mondjuk tényleg jól tette. Ha nincs, akkor lopni kell, ennyi, ez van. Szaros 100 ezer ft fizetés senkinek se elég. Nekem se, hát elveszem mástól, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!