Táltos kérdése:
Hogyan mondjam meg szüleimnek h van 1 rendőrségi ügyem?
Figyelt kérdés
és a kár max 80 ezer FT is lehet...2011. jún. 13. 16:01
1/11 anonim válasza:
Hát attól függ. Balesetről van szó?
4/11 anonim válasza:
hány éves vagy?
Mert ha még nem vagy 18. akkor a szüleidet is értesítik.
5/11 anonim válasza:
Gyorsan és őszintén.
Mielőtt megkapják a rendőrségtől a hivatalos papírokat.
6/11 anonim válasza:
Őszintén, tényszerűen. Erőt kell venni magadon, ha kárt is tudtál okozni. Ennél jobb út nincs.
7/11 anonim válasza:
nekem csak anyám tudja,mert apám kiverné a biztositékot keményen.Már el is intéztem a büntit,apám nem is tudja,de ha bemegy a rendörségre valószinüleg kiderül.De inkább ne:(
8/11 anonim válasza:
Ha "véletlen" volt, nyugodtan (már amennyire egy rendőrségi ügyet lehet nyugodtan) és őszintén.
Ha szándékos, pl. rongáltál, stb akkor előbb kellett volna gondolkodni.
9/11 anonim válasza:
Hm, szerintem minden azon múlik, hogyan adod elő. Először is eléjük állsz, bátorságot gyűjtesz és megszólalsz: Csináltam egy hülyeséget, amit el kell mondanom nektek.. - itt hatásszünet, hogy a fejükben lezongorázzák az összes lehetőséget (pl terhes vagy/a csajod terhes, kirúgtak a suliból, drogozol..) és befejezed a mondatot. Valószínűleg sokkal rosszabbra számítanak, mint az anyagi kár, úgyhogy legbelül fellélegeznek. Biztosítsd őket, hogy te magad fogod állni a költségeket, hiszen te hibáztál, és vállalni akarod a következményeket. Biztosan kapsz fejmosást, de a problémához való hozzáállásod miatt szerintem nem esnek túlzásokba..
10/11 anonim válasza:
El lehet kezdeni gyakorolni a felnőtt élet egyik alapját----Vállalni a tetteinkért a felelősséget.
Általában minden családban az egyik szülő kevésbé szigorú, mint a másik. Kezd azzal, amelyik szerinted megértőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!