Csalàdi nyaralás és problémák. Mit szóljak Én ehezz a helyzethez?
Figyelt kérdés
Nyaralásról van szó. 6-an mennénk. Apám, párja, Tesóm és párja, Én és a párom.
Apám ki akarja fizetni a tesom es a parja részét is viszont a miénket nem. Természetesen nem az anyagiakkal van gondom hiszen nem probléma hogy a mi reszunket mi fizetjük hiszen ez igy van rendjén. De kicsit rosszul esik a kivételezés. Ti mit tennétek ebben az esetben?
2019. júl. 9. 18:40
1/31 anonim válasza:
Valami oka van csak hogy az övékét ki akarja fizetni.Egyáltalán hány évesek vagytok,ki dolgozik,ki nem ? Vmi infók kellenének.
2/31 A kérdező kommentje:
Tesóm 17, barátja 20 (dolgozik). Én 20, párom 25 dolgozunk.
2019. júl. 9. 18:48
3/31 anonim válasza:
Nyilván kifizeti azét, aki nem dolgozik... Gondolom a 20 éves még egyedül nincs anynira eleresztve, mint ti ketten, akik két jövedelemből éltek. Vagy elfogadod hogy igy lesz, vagy nem mentek.
4/31 anonim válasza:
Ti mindketten dolgoztok, a tesód pedig még kiskorú, gondolom iskolás. Teljesen alap, hogy apád kifizeti a részüket, hiszen nem fogja a sráctól elvárni, hogy mindkettőjük részét fizesse és csak a saját részét kérné el, az is elég bunkón hat. Ti viszont mindketten felnőttek vagytok, saját keresettel, szóval miért is fizetne bármit? Én egész biztos nem hisziznék ezen.
5/31 anonim válasza:
Én például elgondolkodnék, hogy szerencsétlen 17 éves tesóm mégis miből fizesse ki a nyaralását, ha még iskolába jár, és diákmelója sincs? Továbbá magamba néznék, miért is akadok fenn azon, hogy neki fater kifizeti.
6/31 anonim válasza:
Hát nemtom, én ilyet nem csinálnék. Tök mindegy ki mit dolgozik, ha az egyiknek adok, adok a másiknak is.
7/31 anonim válasza:
Nyilván nekem sem esne jól, de ha akkora problémát nem jelent számotokra (a havi fix. jövedelem miatt) szerintem ne parázz ezen! Jó nyaralást!
8/31 anonim válasza:
Mondjuk ne írd nagybetűvel az "én" szót. Enélkül is látszik, hogy milyen egoista vagy.
9/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egoista illetve irigy sem. Sőt az alap hogy Apám fizeti a tesóm részét. Azt írtam hogy baromira rosszul esik , hogy amíg ők fizetik a 30 ezres szállást mi fizessük a 200 ezres autó bérlést. Ez így nem fer.
2019. júl. 9. 19:16
10/31 anonim válasza:
Akkor ne menjetek és a probléma megoldva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!