Tényleg gázos vagyok? 17 éves lány vagyok és még soha nem volt barátom.
16:15-ös válaszoló, és nem nem zavar téged?
vagy már belenyugodtál hogy egyszer csak rád talál a szerelem?és barátok ? nem csesztettnek?
15:52 ismet
a legjobb, ha elutod egy poennal, ha kerdezoskodnek, vagy piszkalnak ezzel. Tapasztalatbol mondom. En 22 vagyok, voltak rovidebb kapcsolataim fiatalabb koromba, de csak azert, hogy ne legyek magamba. mar jo ideje nincs senkim, es elvezem az eletet egymagamba is, gyakorlatilag egyetlen par nelkuli lany vagyok a kornyezetembe, munkahelyen is es baratok kozt is. Ha szoba hozzak, hogy "Zsofikam, huzzal bele!", vagy "Nem volna szegyen, ha...", akkor megkerdezem, hogy minek, ha jol erzem magam egyedul, minek keresgeljek en, majd megkeres engem az a bizonyos igazi, mert, hogy megkeres, abban biztos vagyok :)
ne aggódj nekem sem és nem is akarok még
annyira nem is tudom nekem ez még teher lenne csak, még barátaim sincsenek csak ez bánt
nem nagyon érdekel ez az egész és te se foglalkozz ezzel. ha majd nem várod találkozol valakivel stb. stb.
*előző kommentelő*
Szóval, létezik-e olyan pasi, aki mindezeknek az ellentéte??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!