Anyámék neheztelnek rám mert elköltöztem otthonról, mit tegyek?
Szerintem egyáltalán nem normális ez a hozzáállás. A szülő nem azért neveli a gyerekét, hogy amikor már keres, akkor majd hajj de jó lesz, hiszen szerintem az az élet rendje, hogy a szülő felneveli, és amikor a gyerek már meg tud állni a maga lábán (van keresete, stb.), akkor kirepül és boldogul a szülők nélkül.
Szerintem mondd meg nekik, hogy nem érsz rá minden áldott nap telefonálni, meg amúgy is drága mulatság, heti 1-2-szer bőven elég telefonálni, ha amúgy nincs rá különösebb ok.
Szia!
Én 28 éves férfi vagyok,nálunk ugyanez a szitu,én a pároméknál lakom,szerencsére van egy kis különrészünk!Nálam az van hogy szüleim elváltak,én még félig anyámnál lakom,vagyis csak oda járogatok,de már egyeltalán nem alszom otthon!ez a huza vona 3 éve megy nálunk!amikor összejöttem a barátnőmmel,pont akkor váltak el a szüleim,ami nagyon jót tett a kapcsolatunknak mint ne mondjak!most már lenyugodott kicsit,sokat segitettem neki,anyagilag is,de főleg lelkileg!most hogy rendben van kicsit az élete,most már nem hív ő se,csak ha kell valami!ami elég szomoru,mert nem hagyta élni a saját életemet!tudom hogy nehéz volt,de az én kapcsolatom,majdnem galyra ment emiatt!ami még most is veszélybe van,pedig egy jó kapcsolat lenne!én csak egyet mondok neked,NE HAGYD HOGY LELKILEG TERRORIZÁLJON,ÉS HOGY LELKIISMERET FURDOLÁST KELTSEN BENNED!ez a te életed,ne hagyd hogy más élje!se szülő senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!