Anyámék neheztelnek rám mert elköltöztem otthonról, mit tegyek?
1:nem telefonálsz naponta.Heti egyszer.
2:havonte egy hétvégén mentek-barátostul.Ha nekiállknak zsarolni,közlöd,hogy jövő hónapban nem mész haza-ezt egyébként a barátod is fogja mondani,ha hallja miket mondanak neked.
Te egy felnőtt nő vagy,saját élettel.A nagyit nem vagy köteles ápolni(anyukád viszont igen.Ez a törvény!)
Pénzt meg pláne nem vagy köteles adni.
A nagyi egyébként vélem sokkal önellóbb,mint aminek hiszitek,ha ilyen lelki zsarolásra képes.Anyukád is álljon a sarkára.Ápolni valakit nem azt jelenti,hogy feláldozza az életét!
Szia!
Szerintem nem normális dolog, egyszerűen nehezen fogadják el, hogy az ő kicsi lányuk felnőtt nő lett és elkezdte élni a saját, önálló életét. Hidd el idővel bele fognak nyugodni, de ez szerintem szülönként változó, hogy mikor. Addig max. annyit tehetsz, hogy ha amúgy jól kijöttök, akkor néha elmentek és ott vagytok 1-2 napot, 1 ott alvással. Persze nem azt mondom, hogy nem mozdulhattok ki, és ilyenkor be-be segítesz / segítetek a nyagymamád köril is. De na akkor menjetek, amikor ők akarják, hanem amikor ti akarjátok. Oda pedig én nem költöznék a helyedben, még ha kertes ház volna sem.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!