Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tettetek volna a helyembe?...

Mit tettetek volna a helyembe? Nemet mondtam az eljegyzésre.

Figyelt kérdés

Páromnak van egy 10 éves fia az előző házasságából nekem nincs. Ő 40 éves én 34. Kéthetente hétvégén van nálunk a gyerek ami nem megy zökkenőmentesen mert a párom saját bevallása szerint sem képes megosztani a figyelmét ilyenkor

Ergo ha itt a fia mindig csak vele kell foglalkozni. A gyerek fél órát nincs el egyedül hozzám nem szól, levegőnek néz, ha az apja elmegy a kukáig a gyerek rohan utána. Ilyenkor szex sincs mert a gyerek fél ajtaját nyitva kell hagyni és egyszer elkezdtük volna mert azt hittük elaludt de elkezdte szólongatni az apját mire ő felugrott és otthagyott engem. Ez az alap sztori. Egy hónapja megakarta kérni a kezem megvette a gyűrűt kifizettük a hotvátországi utat pont olyan hétvégére amikor a gyerek nem lett volna láthatáson. Pénteken indultunk volna szombat este jöttünk volna haza vasárnapot meg kettesben képzeltük el. Párom csütörtökön elkezdett nyomozni hogy a gyereknek ugyan mikor van az elsőáldozása. A gyerek sem tudta az exe sem mondta végül a hittantanárát hívta fel és megtudta hogy az eljegyzéses hétvégén vasárnap. Este ezt közölte is velem így: vasárnap Daninak elsöáldozása lesz és menni akarok. Akkor nem mondtam rá semmit de másnap már igen hogy nem tetszik.

Alapból el sem hívták, betervezve volt az eljegyzésünk ő csak erösködött hogy megy és nekem is jönnöm kell. Ebböl lett egy jó nagy vita amikor én megkaptam a tudtad hogy van egy gyerekem szöveget, meg a kötelezettségeit a gyereke felé és azzal zárta le hagyjam békén a hülyeségeimmel és döntsek. Én döntöttem hogy nem megyek hozzá így. Azóta még együtt vagyunk de épphogy. Már nem olyan velem és tüntetöen háttérbe szorít engem és a családom. Egy éve vagyunk egyűtt ő öcsémékhez eddig kétszer jött nekem kéthetente anyjáékhoz kellett mennem. Apámékhoz is eddig kétszer jött le és ha én lemegyek oda hiába hívom nem jön inkább a gyereket viszi el fagyizni. Ezt én nem tartom normálisnak mert nekem meg ők a családom. És szerintem ha nekem el kell fogadni a gyerekét akkor neki is le kellene jönni apámhoz vagy öcsémékhez. Nekem ez fáj és a szakításon gondolkozom. Ti mit tennéntek? (Anyagilag nem szorulunk egymásra mindkettönknek van lakása és elvileg ő szeretne tölem gyereket)

2019. júl. 6. 09:53
 61/91 A kérdező kommentje:
Az exfeleség nem felszedett hanem duplájára hízott. Most vagy 130 kiló. Én 62 vagyok 170 centimhez. És ő lépett félre anno nem a párom
2019. júl. 6. 14:59
 62/91 anonim ***** válasza:
56%
Azért az téged is minősít, ha csak egy olyan pasit bírsz összeszedni, aki egy 130 kilós nőnek sem kell, gyereke van mástól és tojik rád.
2019. júl. 6. 15:06
 63/91 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező,próbáltál barátkozni a gyerekkel?
2019. júl. 6. 15:13
 64/91 A kérdező kommentje:
Nem a gyerek a bajom ő normális lenne velem is ha érezné az apjától hogy én is fontos vagyok. Helyette azt látja az apja körülzsongja rám meg tojik ezért ilyen a gyerek.
2019. júl. 6. 16:30
 65/91 anonim ***** válasza:
96%

Ti nem egymást keresitek. Örülj, hogy nem vagy rászorulva anyagilag, van saját egzisztenciád. Örülj, hogy úgymond "megúsztad" ennyivel, nem házasodtatok, és főleg, nincs gyereked tőle, és nem is vagy terhes.

Lépj ki ebből a kapcsolatból, mert jobb nem lesz. Kérlek, kérlek, tartsd Magad többre, ne más majma köré építsd az életedet.

2019. júl. 6. 16:39
 66/91 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, itt NINCS kérdés. A kapcsolatnak vége van, és ennyi. Lépj ki belőle, már ne törekedjél semmiféle kompromisszumra, mert ez már egy re szarabb lesz. Szépen köszönj el, és ennyi volt. Egy év amúgy sem a világ.

Már most feloldhatatlan ellentét van köztetek, és hidd el (jól írták itt többen, csak megerősíteni tudom), ez csak rosszabb lesz az évek során.

Nézd, nem kommunikál veled normálisan a pasi, Te nehezményezel valamit, hangot is adsz neki, erre ő csak annyit mond, hogy ő nem úgy látja, ahogy Te. Tudom, miről beszélek, végigcsináltam egy hasonlót, csak én beleragadtam négy évre, soha többet gyerekes pasi. Ja, és amikor már semmi érve, akkor jön az, hogy Te "nem tudod elfogadni" az ő gyerekét. Ez olyan kártyalap, ami mindent visz. (Te is írtad, hogy volt ilyen megjegyzése többször is a pasinak).

Tépjél ki, semmiről nem vagy még lekésve, találsz Hozzád valót. Ha pedig mégsem találsz, akkor még egyedül is jobb, mint ekkora szarba önként belemászni. Gondolj bele, kb. két év múlva írnál ide a gyakorira, leírnád a sérelmeidet (ami már többszörösen rosszabb lesz a mostaninál). És akkor joggal vágná a fejedhez minden válaszoló a bűvös varázsigét, mondván hogy "de hát tudtad, hogy gyerekes pasihoz kötöd az életedet,(szülsz neki gyereket), nem lett volna kötelező őt választani".

Na ETTŐL kíméld meg Magad légyszi, hogy ezt a választ kelljen valaha olvasnod.

2019. júl. 6. 16:56
 67/91 anonim ***** válasza:
67%
A pasinak MINDENBEN a gyerek az első. Két dolgot tehetsz most: vagy elfogadod és nyelsz, vagy elhagyod. Megbeszélni normálisan a jelek szerint nem tudjátok, ez pedig fel fog emészteni!
2019. júl. 6. 17:06
 68/91 anonim ***** válasza:
66%
"Azért az téged is minősít, ha csak egy olyan pasit bírsz összeszedni, aki egy 130 kilós nőnek sem kell, gyereke van mástól és tojik rád." :DD
2019. júl. 6. 17:21
 69/91 anonim ***** válasza:
27%

Azért nehéz dönteni, mert mindkét fél nagyon szereti egymást. Ugyanakkor mégis meg kell szüntetni a kapcsolatot. Sokszor van aki folyamatosan éket ver egy jól működő kapcsolatba leginkább apa vagy anya, de ez most a gyerek. Itt ez a férfi bizony nagyon is komolyan veszi apai kötelességét. Az meg hogy az ember ne álljon össze gyerekesekkel az általánosítás, mert az új kapcsolat többnyire a korábbi házasságból származó gyerekekkel való kapcsolattartás rovására szokott történni.

Én ebből a helyzetből mindenesetre kilépnék.

2019. júl. 6. 17:32
 70/91 anonim ***** válasza:
79%

"mindkét fél nagyon szereti egymást"

Ez miből jött le? :-O

A pasi a gyerekét szereti, az tiszta.

A kérdező meg pánikol, hogy jajmilesz, ha 30-on túl otthagyja ezt az alakot, lesz-e neki még valaha valakije ebben az életben, vagy örökre egyedül marad - és akkor már inkább egy ilyen pasi...

"Sokszor van aki folyamatosan éket ver egy jól működő kapcsolatba ... ez most a gyerek."

Nem. A gyerek semmiről se tehet. A pasi a gond, hogy úgy kezeli az egész helyzetet gyerekestül, mindenestül, ahogy.

2019. júl. 6. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!