Mikor meghalt Anyukád, te meddig nem mentél dolgozni?
Az utol sóval kell egyet értenem.
2019. júl. 15. 10:34
Kérdező, őszinte részvétem.
És: én megértem, hogy (főleg egy gyerekkel, akiről gondoskodnod kell) a gyakorlati oldaláról érdeklődtél már akkor, amikor még élt - de nyilván akkor, amikor már tudni lehetett, hogy nincs hátra sok neki.
2019. júl. 15. 14:04
Mi a gyakorlati oldal? Hogy meddig bújhat ki a munka alól?
2019. júl. 17. 11:40
Hogy mennyi ideje lesz majd visszatérni az életbe.
2019. júl. 17. 18:15
35/39 A kérdező kommentje:
Hát, csak egy napot voltam szabin, a napján. Elintéztük a temetéses el kapcsolatos dolgokat. Pénteken már mentem dolgozni és szombaton is, 7től 15 óráig. Azóta is dolgozom. Már csak, hogy mennyire akartam kubújni a munka alól...Lelki részről, pedig legszívesebben soha többé nem kelnék fel. Mert anyuval vége a világomnak is. A kislányom egyetlen öröme a mama volt. Én már sosem leszek vidám. Mire 20 lesz, én 51. Mit nyújtok neki ha hazajön.... Semmit. S ha már én sem leszek neki, testvére sem lesz, hogy maradjon valakije. Számunkra akkora tragédia, hogy nem tudom az életet elképzelni nélküle. A lányomnak is üres lesz az élete nélküle... Milyen kamaszkora lesz? Sivár, üres. Ezt nem tudom feldgozni, így alig tudok valamit csinálni, de megyek dolgozni. Ott még csak csak, de ennyi.
"2 napot vettem ki ès volt ez a hètvège."
"Hát, csak egy napot voltam szabin, a napján. Elintéztük a temetéses el kapcsolatos dolgokat. Pénteken már mentem dolgozni és szombaton is, 7től 15 óráig. "
Hm....
2019. júl. 18. 14:34
37/39 A kérdező kommentje:
Sehol nem írtam, hogy két napot vettem ki. Egy napot vettem ki és hétvégén is dolgoztam. Azóta is. Mit szeretnél bebizonyítani?
"A kérdező kommentje:
Hàt, meghalt Anyukàm. Màr nincs hova hazamennünk a kislànyommal...., neki nincs nagymamàja, rajtam kìvưl senkije. 2 napot vettem ki ès volt ez a hètvège. Mindig sìrtam, nincs kedvem èlni ès bemenni se. Nem tudom az èletünket elkèpzelni nèlkưle, nekünk ő volt a csalàd.
# 26/37 júl. 15. 06:09"
26. komment. Azt, higy össze vissza hazudozol.
2019. júl. 18. 15:14
39/39 A kérdező kommentje:
Ja, igen. Bocsánat. Elrévesztettem. Egy napot vettem ki, a csütörtököt, de pénteken, szombaton már dolgoztam. Ez is baj? Egyet se szabadott volna kivenni, mert kerülöm a munkát? Te annyira rendes és együttérző vagy.... Ja, nem. Mit keresel te itt? Mit akarsz bebizonyítani? 7 éve volt beteg, két hete vált súlyosabbá az állapota. Olyan helyen dolgozom (Rendőrség), hogy manapság nagyon nehéz bármire szabit kapni. Arra voltam kíváncsi, hogy mások mennyit mérték távol lenni a halál eset miatt, ki mennyit vett, vehetett ki. Ennyi. Mit gondolsz miért kérdeztem? Mit keresel itt egyáltalán, ha csak egy érzéketlen f.s..z.fej, azaz kötekedő vagy?
Kapcsolódó kérdések: