Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor meghalt Anyukád, te...

Mikor meghalt Anyukád, te meddig nem mentél dolgozni?

Figyelt kérdés
Táppénz, szabi vagy mire lehetett nem menni ilyenkor? Én már be se mennék amúgy, mert nem tudom így hogyan tovább az Élet, de kellunka, mert itt a gyerek, el kell tartani.
2019. júl. 4. 10:44
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
93%
Egyébként meg az se mindegy, hogy mi a kérdező foglalkozása. Majd ő tudja, hogy készen áll-e már a munkára, ő tudja, hogy milyen lelkiállapotban jöhet szóba, hogy bemenjen dolgozni. Nem mindegy, hogy pl. valami raktárba kell mennie dobozok közé, vagy mondjuk kisgyerekekkel foglalkozik-e, vagy épp veszélyes anyagokkal, gépekkel dolgozik-e.
2019. júl. 4. 12:48
 22/39 anonim ***** válasza:
86%
Hát igen azért egy irodista a gép előtt ülve kevesebb balesetet okoz, mert el van terelve a figyelme a gyásszal, mint aki pl targoncás egy emberekkel teli üzemben, vagy hentes, aki éles késekkel dolgozik, vagy sebész, aki embereket műt.
2019. júl. 4. 12:59
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Amikor apám váratlanul meghalt, balesetben, anyám egy hétig nem ment dolgozni, két hetet akartak neki adni, de mivel eléggé kemény munkaköre volt, és sok dolgot csak ő tudott intézni, bement előbb, még az egy hét alatt is fél napokra.

Azt mondta, nem bírta volna, hogy látja apám cuccait. Hiába utaztam akkor haza, egyszerűen nem tudott otthon maradni. Olyan volt, mintha egy skatulyába zárná a tragédiát és menne tovább minden, rutin. Szerintem ő így próbálta feldolgozni.

Őszinte leszek, egyszerűen csodálom, én jobban szétestem (nyilván ő is, csak tartotta magát miattam is), pedig nekem nem volt szoros kapcsolatom apámmal.

Nekem akkoriban csak ilyen részmunkaidős melóm volt, de próbáltam otthon is dolgozni, hogy eltereljem a figyelmem.

Nagyon sajnálom, ami történt, sajnos erre még akkor sem lehet felkészülni, ha az illető beteg.

2019. júl. 4. 19:16
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
1hét táppénzre mennék,dokival megbeszélném mi a helyzet,tuti kiír.Kell egy kis idő hogy erősebb legyél,ne ott bent sírd el magad mindenen.
2019. júl. 5. 00:19
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

A párom, mikor megtudja, hogy meghalt az anyukája, az nap otthon maradt. Majd a temetéskor vett ki két nap szabit.

A figyelem elterelés miatt nem vett ki több napot.

2019. júl. 5. 11:57
 26/39 A kérdező kommentje:
Hàt, meghalt Anyukàm. Màr nincs hova hazamennünk a kislànyommal...., neki nincs nagymamàja, rajtam kìvưl senkije. 2 napot vettem ki ès volt ez a hètvège. Mindig sìrtam, nincs kedvem èlni ès bemenni se. Nem tudom az èletünket elkèpzelni nèlkưle, nekünk ő volt a csalàd.
2019. júl. 15. 06:09
 27/39 anonim ***** válasza:
Akkor kapaszkodj a gyerekedbe. Nem elengedheted meg magadnak hogy összeomolj, és elveszítsd az állásodat-vele a gyereked biztonságát.
2019. júl. 15. 07:23
 28/39 anonim ***** válasza:
38%
Mar előre azt fontolgattad, hoyg meddig nem fogsz majd dolgozni, ha meghal???? De morbid.....
2019. júl. 15. 07:27
 29/39 anonim ***** válasza:
30%

#utolsó

te nagyon buta vagy és gusztustalan.

2019. júl. 15. 09:59
 30/39 anonim ***** válasza:
38%
Magadról beszélsz, utolsó? A kérdező július 4en tett fel egy kérdést az anyja pedig a múlt héten halt meg. Épeszű ember nem azon gondolkodik amikor ah anyja haldoklik, hogy mennyi ideig nem megy majd dolgozni, ha meghal. Nekem ez morbid
2019. júl. 15. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!