Mikor meghalt Anyukád, te meddig nem mentél dolgozni?
Amikor apám váratlanul meghalt, balesetben, anyám egy hétig nem ment dolgozni, két hetet akartak neki adni, de mivel eléggé kemény munkaköre volt, és sok dolgot csak ő tudott intézni, bement előbb, még az egy hét alatt is fél napokra.
Azt mondta, nem bírta volna, hogy látja apám cuccait. Hiába utaztam akkor haza, egyszerűen nem tudott otthon maradni. Olyan volt, mintha egy skatulyába zárná a tragédiát és menne tovább minden, rutin. Szerintem ő így próbálta feldolgozni.
Őszinte leszek, egyszerűen csodálom, én jobban szétestem (nyilván ő is, csak tartotta magát miattam is), pedig nekem nem volt szoros kapcsolatom apámmal.
Nekem akkoriban csak ilyen részmunkaidős melóm volt, de próbáltam otthon is dolgozni, hogy eltereljem a figyelmem.
Nagyon sajnálom, ami történt, sajnos erre még akkor sem lehet felkészülni, ha az illető beteg.
A párom, mikor megtudja, hogy meghalt az anyukája, az nap otthon maradt. Majd a temetéskor vett ki két nap szabit.
A figyelem elterelés miatt nem vett ki több napot.
#utolsó
te nagyon buta vagy és gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!