23 éves lány vagyok. Anyum meghalt 3 éve. Apum, én, bátyám élünk igy együtt. Párommal 1 éve 3 hónapja vagyunk együtt. Nagyon jól megvagyunk. Gondolkodtunk h kimegyünk külfolde dolgozni, de apuékat nem merem itt hagyni, mit csináljak? Bov. Lent
Párom dolgozott már kint külfoldon.Most fejeztem be a sulit.
Nehezen találok munkát,ha van az se állandó és ugy vettem észre h apa ez miatt neheztel rám,h itthon ülok mikozben mindenki odavan dolgozni.Nem tehetek róla,h igy alakult.
Pl apa sokszor kérdezek valamit,olyan csunyán tud nézni elofordul van ilyen.Ugy fáj h nem segit,támogatna lelkileg h ne adjam fel mert nincs munkám,nekem is nehéz.23 éves létemmre nem is voltam nagyon külon családtól max 2 hétre.Van aki ennyi évesen már tul van 4 év kolin.Pedig ugy mennék ide oda barátnozni,bulizni persze párommal,de mikor mondom apának h elmentem majd reggel jovok olyan csunyán tud nézni meg"cammog".volt mikor mentem melózni felkelt reggel csak azért h lássa h elmegyek,kozben o meg szabin volt!Kicsit ugy érzem mintha meg lennék kotve.Volt mikor a párommal hajnal 2 kor jottünk haza,nevetgéltünk,jol éreztük magunkat és kikijabál a szobából h halkabban,de orditott.PL oda vagyok barátomnál hétvégét,Hazajovok és kérdezi h mért most jottem meg ilyenek.Látom rajta h ideges,hogy hogy olyan "sokáig"voltam oda.Fiatal vagyok,szeretnék élni,tapasztalni,menni ide oda,dei gy nem lehet.
Próbáltam vele beszélni.Azt mondta h félt meg ilyenek.Én megértem,de ne igy.
bátyámnak ez az állapot megfelel,mert o ugy sem megy nagyon sehova,de én kiváncsi vagyok azé "élet nagy dolgaira".Külfoldre szivesen kimennék a párommal,de kicsit félek mi lesz apáékkal.Ki csinálja meg a házimunkát meg mindent.
Bocsi a hosszértXD
Most te akarod játszani a cseléd szerepét??? Ez nem féltés apukád részéről, hanem látja, hogy felnősz és már nem tud sokáig itthon tartani, ezért néz ferde szemmel.
Ha nem akarod örökké utánuk takaritani a lakást, akkor menj!
Hidd el, ezt itt mindenki meg fogja tudni neked erősiteni: a lakást KÉPES rendbentartani egy férfi is.
Apukád, ha szeretne és féltene, nem igy viselkedne, ebben teljesen biztos vagyok, a szerető féltés egyáltalán nem igy néz ki.
Apukád is meg a bátyád is felnött ember és képesek háztartást vezetni - rengeteg férfi van, aki egyedül él és meg tudják az összes azimunkát csinálni.
Te is felnött vagy, menj a barátoddal - ez a bátyádnak is segiteni fog abban, hogy önállósodjon.
Itt a lényeg a végén:
"Külfoldre szivesen kimennék a párommal,de kicsit félek mi lesz apáékkal.Ki csinálja meg a házimunkát meg mindent."
Ezért akar rajtad uralkodni. Nem félt téged, dehogy! Csak ha elmész megszűnik az ingyen cseléd.
Mert ugye bizonyos pasik szemében a nő=cseléd, akiből hülyét lehet csinálni.
Nyugodtan hagyd csak őket magukra, majd megtanulnak dolgozni!
26.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!