Minek jön Szenteste? Nem a családhoz tartozik! Bátyám a barátnőjével együtt vannak 1 éve. Aztán itt lesz a lány akit nagyon nem kedvelek-. -
hát amúgy sztem szólj őseidnek vagy valami hogy szenteste k*rvára nem illik máshoz menni úgymond "idegenhez"
én és a barátom most leszünk együtt 2éve és ugye most lesz a második karácsonyunk és mi annyira nem tartjuk a karácsonyt itthon mert nemvgyunk azok a hagyomány őrző fajták de mégsem jön ide szenteste és én sem oda hozzájuk szhal...
sztem tényleg közöld a tesóddal vagy anyádékkal
Szentestén a szűk család szokott együtt lenni.A szűk család:apa+anya+gyerekek. A többi karácsonyi napon szoktak a vendégek jönni,vagy mi menni vendégségbe..
Nálatok már eleve nincs ilyen hagyomány hiszen szentestén ahogy írod ott lesz a nagynéni ,unokatesó..
Ők sem tartoznak a szűk családba(csak a családba)
HA ők ott lehetnek akkor a bátyád barátnője is ott lehet ,hiszen már a bátyád"családja" hozzátartozik..(ha elhívta a bátyád akkor valószínű,hogy családtagnak tekinti)
Miért baj,ha ő is ott lesz?? Annyira részt vehet mint a nagynéni,unoatesó...
Jogos, bár lehetett volna kicsit kevésbé gorombán és gyűlölködve feltenni a kérdést.
Én több mint 2 éve vagyok együtt a párommal, de mégsem lenne képem odapofátlankodni szenteste.
Nincs a lánynak saját családja? Mert csak ezesetben tudnám megérteni a lépést. Illetve az is más, ha már együtt él a bátyáddal, mert ilyenkor én sem válnék szét a páromtól, csak meg lenne beszélve, hogy egyik évben egyikünk, másik évben másikunk szüleinél lenne megtartva az ünnep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!